Vekillerden ‘meclis’ mesajı!

Siyaset 01.10.2019 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vekillerden ‘meclis’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TBMM'nin yeni dönemi bugün saat 14.00’da açılacak. Açılış için kentimizin 12 milletvekili de bugün Ankara'da olurken, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İlyas Şeker ile MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, meclisin açılması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TBMM'nin yeni dönemi bugün saat 14.00’da açılacak. Yaklaşık 2.5 aylık aranın ardından bugün itibariyle yeni yasama dönemine başlayacak olan TBMM için vekiller açıklamada bulunarak, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Yeni yasama döneminin açılmasıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman "Demokrasinin güzelliği, halkın iradesinin meclise yansıması ve halk adına kararlar alınmasıdır. Yeni yasa döneminin daha güzel ve hayırlı olacağına inanıyorum. Yoğun bir süreç bizleri bekliyor. Bizlerin çıkarması gereken kanunlar var. Yargı paketi bunlardan en önemlisi. Meclis açılır açılmaz bunla ilgili çalışmalar yapacağız. Gerekli yasalar üzerinden çalışmalar yapacağız. Dolu dolu bir dönem bizi bekliyor. Ben yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Allah aziz milletimize elimizden ve dilimizden hayırlı hizmetler sunmamızı nasip etsin." dedi MECLİSİN İLK MESAİSİ YARGI PAKETİ OLACAK Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise "Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yaklaşık 2.5 aylık aranın ardından bugün itibariyle yeni yasama dönemine başlayacak. Meclisin ilk mesaisi yargı paketi olacak. 2020 bütçe çalışmaları başlayacak. Bu dönemin daha verimli geçeceğine inanıyorum. Ülkemizde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi yeni yeni oturuyor. Bu yeni sistemin daha iyi oturmasıyla daha çok çalışmalarımız olacak. Ben yeni dönemin ülkemize, milletimize ve Kocaeli şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. YENİ DÖNEM İÇİN ENERJİMİZİ DEPOLADIK MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ise "Vatanımız, milletimiz ve partimiz için yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye'nin gündemi gerçekten çok yoğun. Başta ekonomik sıkıntılarımız var. Milletin beklentisi olan çıkmasını istediği kanunlar var. Bizler yeni dönem için enerjimizi depoladık. Türkiye Cumhuriyeti milletinin geleceği için çalışmaya hazırız. Bizim partimizin tutumunu herkes biliyor. Bizler yine aynı şekilde aynı ilkeler çerçevesinde liderimiz Devlet Bahçeli önderliğinde bu ülkenin hayrına ne varsa çalışmaya devam edeceğiz." dedi. **
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TBMM'nin yeni dönemi bugün saat 14.00’da açılacak. Açılış için kentimizin 12 milletvekili de bugün Ankara'da olurken, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İlyas Şeker ile MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, meclisin açılması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TBMM'nin yeni dönemi bugün saat 14.00’da açılacak. Yaklaşık 2.5 aylık aranın ardından bugün itibariyle yeni yasama dönemine başlayacak olan TBMM için vekiller açıklamada bulunarak, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Yeni yasama döneminin açılmasıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman "Demokrasinin güzelliği, halkın iradesinin meclise yansıması ve halk adına kararlar alınmasıdır. Yeni yasa döneminin daha güzel ve hayırlı olacağına inanıyorum. Yoğun bir süreç bizleri bekliyor. Bizlerin çıkarması gereken kanunlar var. Yargı paketi bunlardan en önemlisi. Meclis açılır açılmaz bunla ilgili çalışmalar yapacağız. Gerekli yasalar üzerinden çalışmalar yapacağız. Dolu dolu bir dönem bizi bekliyor. Ben yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Allah aziz milletimize elimizden ve dilimizden hayırlı hizmetler sunmamızı nasip etsin." dedi

MECLİSİN İLK MESAİSİ YARGI PAKETİ OLACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise "Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yaklaşık 2.5 aylık aranın ardından bugün itibariyle yeni yasama dönemine başlayacak. Meclisin ilk mesaisi yargı paketi olacak. 2020 bütçe çalışmaları başlayacak. Bu dönemin daha verimli geçeceğine inanıyorum. Ülkemizde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi yeni yeni oturuyor. Bu yeni sistemin daha iyi oturmasıyla daha çok çalışmalarımız olacak. Ben yeni dönemin ülkemize, milletimize ve Kocaeli şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

YENİ DÖNEM İÇİN ENERJİMİZİ DEPOLADIK

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ise "Vatanımız, milletimiz ve partimiz için yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye'nin gündemi gerçekten çok yoğun. Başta ekonomik sıkıntılarımız var. Milletin beklentisi olan çıkmasını istediği kanunlar var. Bizler yeni dönem için enerjimizi depoladık. Türkiye Cumhuriyeti milletinin geleceği için çalışmaya hazırız. Bizim partimizin tutumunu herkes biliyor. Bizler yine aynı şekilde aynı ilkeler çerçevesinde liderimiz Devlet Bahçeli önderliğinde bu ülkenin hayrına ne varsa çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

**

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.