19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Veli Geliştirme Eğitim Programı Tamamlandı

Darıca 11.04.2018 - 13:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Veli Geliştirme Eğitim Programı Tamamlandı

Darıca Final Okulları velilerine yönelik düzenlenen sertifikalı ‘Veli Geliştirme Eğitimi Programı’ tamamlandı.

Darıca Final Okulları bünyesinde 6 Mart’ta başlayan ‘Veli Geliştirme Eğitimi Programı’ 10 Nisan’da tamamlandı. Eğitim programı süresince Kuşaklar ve Özellikleri-Sevgi, Saygı,  Güven, Özgüven-Yaratıcılık Liderlik Kültür-Öğrenci Başarısında Anne Baba Tutumları-Aile Tipleri ve Özellikleri-Hedef Belirleme ve Motivasyon-İletişim-Yaş Gruplarına Göre Çocukların Gelişim Özellikleri-Sorun Çözme Becerileri konuları işlendi. Uygulamalı, görsel sunumlu, soru yanıtlı, çerçevede etkili bir seminer programı katılımcı velilerin memnuniyetiyle son buldu. Aktif ve devamlı katılan 44 veliye veli geliştirme eğitimi sertifikası törenle dağıtıldı. DEĞER KATMAYA ÇALIŞTIK Gerçekleştirilen sertifika dağıtım töreninde bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanı ve Özel Darıca final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, “Öğrenen okul, öğrenen veli anlayışı içinde okulumuz velilerinin ‘Biz’ kültüründe buluşmasına değer katmaya çalıştık. Bilinçli anne babalar nitelikli ve kaliteli çocuk yetiştirilmesine daha sağlıklı rehberlik yapacaktır. Bu çalışma ile okul kültürümüze de değer kattığımızın inancındayım. 6 Haftalık bu faaliyet ile önemli konuları işledik. Ayrıca katılımcı velilerimizin ve çalışanlarımızın adına TEMA Vakfı’na birer fidan bağışında bulunduk. YENİ BAKIŞ AÇISI Tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Umarım edinilen bilgilerle yarından itibaren yaşamsal ilişkilerimize yeni bakış acıları sunabileceğiz.” dedi. Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanı ve Özel Darıca final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya konuşmasının ardından katılımcılara sertifikalarını ve TEMA Vakfı’na bağışlanan fidan belgelerini takdim etti. Eğitim programına katılan veliler eğitimden memnuniyetini dile getirerek teşekkür ettiler. Veliler ayrıca yeni bir eğitim programında buluşma temennisinde bulundu.
Darıca Final Okulları velilerine yönelik düzenlenen sertifikalı ‘Veli Geliştirme Eğitimi Programı’ tamamlandı.

Darıca Final Okulları bünyesinde 6 Mart’ta başlayan ‘Veli Geliştirme Eğitimi Programı’ 10 Nisan’da tamamlandı. Eğitim programı süresince Kuşaklar ve Özellikleri-Sevgi, Saygı,  Güven, Özgüven-Yaratıcılık Liderlik Kültür-Öğrenci Başarısında Anne Baba Tutumları-Aile Tipleri ve Özellikleri-Hedef Belirleme ve Motivasyon-İletişim-Yaş Gruplarına Göre Çocukların Gelişim Özellikleri-Sorun Çözme Becerileri konuları işlendi. Uygulamalı, görsel sunumlu, soru yanıtlı, çerçevede etkili bir seminer programı katılımcı velilerin memnuniyetiyle son buldu. Aktif ve devamlı katılan 44 veliye veli geliştirme eğitimi sertifikası törenle dağıtıldı.

DEĞER KATMAYA ÇALIŞTIK

Gerçekleştirilen sertifika dağıtım töreninde bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanı ve Özel Darıca final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, “Öğrenen okul, öğrenen veli anlayışı içinde okulumuz velilerinin ‘Biz’ kültüründe buluşmasına değer katmaya çalıştık. Bilinçli anne babalar nitelikli ve kaliteli çocuk yetiştirilmesine daha sağlıklı rehberlik yapacaktır. Bu çalışma ile okul kültürümüze de değer kattığımızın inancındayım. 6 Haftalık bu faaliyet ile önemli konuları işledik. Ayrıca katılımcı velilerimizin ve çalışanlarımızın adına TEMA Vakfı’na birer fidan bağışında bulunduk.

YENİ BAKIŞ AÇISI

Tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Umarım edinilen bilgilerle yarından itibaren yaşamsal ilişkilerimize yeni bakış acıları sunabileceğiz.” dedi. Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanı ve Özel Darıca final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya konuşmasının ardından katılımcılara sertifikalarını ve TEMA Vakfı’na bağışlanan fidan belgelerini takdim etti. Eğitim programına katılan veliler eğitimden memnuniyetini dile getirerek teşekkür ettiler. Veliler ayrıca yeni bir eğitim programında buluşma temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.