Velilerden Valiye İSYAN!

06.01.2015 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Velilerden Valiye İSYAN!

Ankara'da kar yağışı nedeniyle araçlar yolda kalırken vatandaşlar ve öğrenciler büyük güçlük yaşadı. Veliler okulların tatil edilmemesine isyan etti.

Ankara'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle birçok araç yolda kalırken, vatandaşlar ve özellikle öğrenciler büyük güçlük yaşadı. Sabah çocuklarını okula götürmek için evden çıkan vatandaşlar, okulların tatil edilmemesine tepki gösterdi. Valilik ise tüm olumsuz durumalara rağmen okulları tatil etmedi. SÜRÜCÜLER YOLDA KALDI Başkent'te haftalarda beklenen kar yağışı bugün etkisini iyice artırdı. Gece saatlerinde bazı bölgelerde tipi şeklinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Sabah işe gitmek için evden çıkan vatandaşlar yoğun karı görünce şaşkınlık yaşadı. Araçlarıyla işlerine gitmeye çalışan çok sayıda sürücü yolda kaldı. Bazı araç sürücülerinin zincir takıp yoluna devam etmeye çalıştığı görüldü. Yolda kalan araçların yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Vatandaşlar araçları iterek, ilerletmeye çalıştı. ÖĞRENCİLER YOLDA KALAN ARAÇLARINI KENDİLERİ İTTİ Yolda kalan bazı okul servis araçlarını ise taşıdığı öğrenciler itmeye çalıştı. Aracı ittikten sonra hızlanan servis aracına binmek isteyen bazı öğrenciler ise tehlike atlattı. (Fotoğraf Instagram'dan alınmıştır.) Okula gitmek için aileleriyle yola koyulan çok sayıda öğrenci ise karla kaplı yolları güçlükle aştı. VELİLER İSYAN ETTİ Çocuklarını okula götürmeye çalışan veliler duruma tepki gösterdi. Kar yağacağının belli olduğunu anlatan veliler, valiliğin okulları tatil etmemesini anlamadıklarını, en azından sabah yoğun karı görünce okulun tatil edilebileceğini vurguladı. Öğrenci servis şoförleri de kar nedeniyle öğrencileri toplamakta zorlandıklarını şartların zor olduğunu dile getirdi.
Ankara'da kar yağışı nedeniyle araçlar yolda kalırken vatandaşlar ve öğrenciler büyük güçlük yaşadı. Veliler okulların tatil edilmemesine isyan etti.

Ankara'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle birçok araç yolda kalırken, vatandaşlar ve özellikle öğrenciler büyük güçlük yaşadı. Sabah çocuklarını okula götürmek için evden çıkan vatandaşlar, okulların tatil edilmemesine tepki gösterdi. Valilik ise tüm olumsuz durumalara rağmen okulları tatil etmedi.

SÜRÜCÜLER YOLDA KALDI

Başkent'te haftalarda beklenen kar yağışı bugün etkisini iyice artırdı. Gece saatlerinde bazı bölgelerde tipi şeklinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Sabah işe gitmek için evden çıkan vatandaşlar yoğun karı görünce şaşkınlık yaşadı. Araçlarıyla işlerine gitmeye çalışan çok sayıda sürücü yolda kaldı. Bazı araç sürücülerinin zincir takıp yoluna devam etmeye çalıştığı görüldü. Yolda kalan araçların yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Vatandaşlar araçları iterek, ilerletmeye çalıştı.

ÖĞRENCİLER YOLDA KALAN ARAÇLARINI KENDİLERİ İTTİ

Yolda kalan bazı okul servis araçlarını ise taşıdığı öğrenciler itmeye çalıştı. Aracı ittikten sonra hızlanan servis aracına binmek isteyen bazı öğrenciler ise tehlike atlattı.


(Fotoğraf Instagram'dan alınmıştır.)

Okula gitmek için aileleriyle yola koyulan çok sayıda öğrenci ise karla kaplı yolları güçlükle aştı.

VELİLER İSYAN ETTİ

Çocuklarını okula götürmeye çalışan veliler duruma tepki gösterdi. Kar yağacağının belli olduğunu anlatan veliler, valiliğin okulları tatil etmemesini anlamadıklarını, en azından sabah yoğun karı görünce okulun tatil edilebileceğini vurguladı. Öğrenci servis şoförleri de kar nedeniyle öğrencileri toplamakta zorlandıklarını şartların zor olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.