‘Velimeşe bizden korksun’

Spor 17.01.2017 - 16:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘Velimeşe bizden korksun’

Tarihi önem taşıyan Velimeşespor maçına kilitlenen Gebzespor camiasında gözler bu maça çevrilirken, teknik patron Ergun Ortakçı takımına güven aşılarken rakibe de gözdağı verdi. Ortakçı kazanacaklarını söyleyerek, ‘’Velimeşe bizden korksun’’dedi.

Pazar günü sezonun en kritik maçında sahasında lider Ergene Velimeşespor’u konuk edecek olan Gebzespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün start verdi. Teknik Direktör Ergun Ortakçı yönetiminde saat 11.30’da başlayan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürerken, mor beyazlılar periyotlar halinde 3’erli gruplar halinde koşu yaptı. Kondisyon ağırlıklı bir idman gerçekleştiren Gebzespor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek. ORTAKÇI’DAN VELİMEŞE’YE GÖZDAĞI 6 puan niteliği taşıyan maç öncesinde açıklamalarda bulunan Gebzespor teknik patronu Ergun Ortakçı, Velimeşe karşılaşmasının futbolcu ve taraftarların el ele vereceği bir maç olması gerektiğini vurguladı. Kaliteli ve karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını belirten Ortakçı, gerçek kimliklerini sahaya yansıtmaları halinde 3 puanı alacaklarını söyledi. Ortakçı açıklamasının son bölümünde rakibe gözdağı vererek, ‘’Velimeşe bizden korksun’’ dedi.
Tarihi önem taşıyan Velimeşespor maçına kilitlenen Gebzespor camiasında gözler bu maça çevrilirken, teknik patron Ergun Ortakçı takımına güven aşılarken rakibe de gözdağı verdi. Ortakçı kazanacaklarını söyleyerek, ‘’Velimeşe bizden korksun’’dedi.

Pazar günü sezonun en kritik maçında sahasında lider Ergene Velimeşespor’u konuk edecek olan Gebzespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün start verdi. Teknik Direktör Ergun Ortakçı yönetiminde saat 11.30’da başlayan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürerken, mor beyazlılar periyotlar halinde 3’erli gruplar halinde koşu yaptı. Kondisyon ağırlıklı bir idman gerçekleştiren Gebzespor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

ORTAKÇI’DAN VELİMEŞE’YE GÖZDAĞI

6 puan niteliği taşıyan maç öncesinde açıklamalarda bulunan Gebzespor teknik patronu Ergun Ortakçı, Velimeşe karşılaşmasının futbolcu ve taraftarların el ele vereceği bir maç olması gerektiğini vurguladı. Kaliteli ve karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını belirten Ortakçı, gerçek kimliklerini sahaya yansıtmaları halinde 3 puanı alacaklarını söyledi. Ortakçı açıklamasının son bölümünde rakibe gözdağı vererek, ‘’Velimeşe bizden korksun’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.