19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Velimeşe’den alacağımız var!

Spor 17.01.2018 - 12:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Velimeşe’den alacağımız var!

DARICA G.B SAHASINDA YENEMEDİĞİ VELİMEŞE’Yİ DEPLASMANDA DEVİRMEK İSTİYOR

Ligin ilk maçında E.Velimeşe karşısında sahasında 2 puan bırakan Darıca Gençlerbirliği, hesabı deplasmanda kapatmak istiyor. Temsilcimizde hazırlıklar sürerken, tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Darıca Gençlerbirliği’nde geri sayım başladı. Verimli bir devre arası kamp süreci geçiren sarı yeşilliler, ligin ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda Ergene Velimeşe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Ligin ilk maçında rakibiyle 0-0 berabere kalarak 2 puan bırakan sarı yeşilli temsilcimiz, rakibini deplasmanda devirerek deyim yerindeyse hesabı kapatmak istiyor. Ligin ikinci haftasında sahasında lider Pazarspor ile oynayacağı maça kayıpsız çıkmanın hesaplarını yapan Darıca G.B, ikinci devreye hem moralli hem de iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.
DARICA G.B SAHASINDA YENEMEDİĞİ VELİMEŞE’Yİ DEPLASMANDA DEVİRMEK İSTİYOR

Ligin ilk maçında E.Velimeşe karşısında sahasında 2 puan bırakan Darıca Gençlerbirliği, hesabı deplasmanda kapatmak istiyor. Temsilcimizde hazırlıklar sürerken, tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.

Darıca Gençlerbirliği’nde geri sayım başladı. Verimli bir devre arası kamp süreci geçiren sarı yeşilliler, ligin ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda Ergene Velimeşe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Ligin ilk maçında rakibiyle 0-0 berabere kalarak 2 puan bırakan sarı yeşilli temsilcimiz, rakibini deplasmanda devirerek deyim yerindeyse hesabı kapatmak istiyor. Ligin ikinci haftasında sahasında lider Pazarspor ile oynayacağı maça kayıpsız çıkmanın hesaplarını yapan Darıca G.B, ikinci devreye hem moralli hem de iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.