19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Velimeşe Mesaisi Başlıyor

Spor 06.02.2017 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Velimeşe Mesaisi Başlıyor

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 4 maçta 10 puan toplayan Çayırovaspor bu çıkışını Ergene deplasmanında oynayacağı Velimeşespor karşılaşması ile sürdürmek istiyor.

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta ikinci yarının lideri durumunda yer alan Çayırovaspor, zorlu Velimeşespor maçının hazırlıklarına yarın kendi tesislerinde start verecek. Hereke Yıldızspor maçında sakatlanarak sedyeyle sahayı terk eden Oğulcan Varol ve Hamza Bayoğlu’nun bu zorlu karşılaşmada oynayıp oynamayacağı bu haftaki tedavi ve çalışmalar sonunda belli olacak. Bozüyük Vitraspor karşılaşmasında sakatlanarak, Kartal Bulvar, Edirnespor ve Hereke Yıldızspor maçlarında oynamayan Yunus Emre Ayaz’ın son durumuna Kulüp Fizyoterapisti Feridcan Önalmış karar verecek. DÜŞME TEHLİKESİNDEN UZAKLAŞTI Bölgesel Amatör Lig’den düşmemek adına rakibi ve kentlisi Hereke Yıldızspor’u Muhammet Fatif Safitürk Stadı’nda 3-1 yenen Çayırovaspor ligin yukarı sıralarında yer edinmek adına haftasonu en zorlu deplasmanlarından lider Velimeşespor’a konuk olacak. Ergene’den puan ve puanlarla Çayırova’ya dönmek isteyen Çayırovaspor sezonun ikinci yarısında rakip kalelere 8 gol atan yeşil siyahlılar kalesinde ise 3 gol gördü. Toplam 4 maçta 10 puan toplayan Çayırovaspor 27 puanla puan cetvelinde Sultangazispor ile 4.sırayı paylaşıyor.
Sezonun ikinci yarısında oynadığı 4 maçta 10 puan toplayan Çayırovaspor bu çıkışını Ergene deplasmanında oynayacağı Velimeşespor karşılaşması ile sürdürmek istiyor.

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta ikinci yarının lideri durumunda yer alan Çayırovaspor, zorlu Velimeşespor maçının hazırlıklarına yarın kendi tesislerinde start verecek. Hereke Yıldızspor maçında sakatlanarak sedyeyle sahayı terk eden Oğulcan Varol ve Hamza Bayoğlu’nun bu zorlu karşılaşmada oynayıp oynamayacağı bu haftaki tedavi ve çalışmalar sonunda belli olacak. Bozüyük Vitraspor karşılaşmasında sakatlanarak, Kartal Bulvar, Edirnespor ve Hereke Yıldızspor maçlarında oynamayan Yunus Emre Ayaz’ın son durumuna Kulüp Fizyoterapisti Feridcan Önalmış karar verecek.

DÜŞME TEHLİKESİNDEN UZAKLAŞTI

Bölgesel Amatör Lig’den düşmemek adına rakibi ve kentlisi Hereke Yıldızspor’u Muhammet Fatif Safitürk Stadı’nda 3-1 yenen Çayırovaspor ligin yukarı sıralarında yer edinmek adına haftasonu en zorlu deplasmanlarından lider Velimeşespor’a konuk olacak. Ergene’den puan ve puanlarla Çayırova’ya dönmek isteyen Çayırovaspor sezonun ikinci yarısında rakip kalelere 8 gol atan yeşil siyahlılar kalesinde ise 3 gol gördü. Toplam 4 maçta 10 puan toplayan Çayırovaspor 27 puanla puan cetvelinde Sultangazispor ile 4.sırayı paylaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.