19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Velimeşe telafisi Pazar’da!

Spor 06.09.2017 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Velimeşe telafisi Pazar’da!

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NDE PAZARSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde Pazarspor karşılaşmasının hazırlıkları sürerken, sarı yeşilliler Velimeşe maçında yaşanan 2 puan kaybını Rize deplasmanında telafi etmek istiyor. Ligin 2’nci haftasında Pazarspor ile karşı karşıya gelecek olan Darıca Gençlerbirliği’nde bu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Ligin ilk haftasında Velimeşe karşısında yaşanan 2 puan kaybını Pazarspor deplasmanında telafi etmek isteyen sarı yeşilliler, zorlu karşılaşmaya 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Ligin ilk haftasında K.Erciyes deplasmanından 3 puanla dönen Rize temsilcisi karşısında kazanarak çıkış yakalamak isteyen Gürses Kılıç’ın öğrencileri taktiksel çalışmayla hazırlıklarını sürdürdü. Temsilcimizde önceki gün akşam yapılan çalışmada hafif sakatlığı bulunan ve tedbir amaçlı dinlendirilen Halil Çelik ile omzunda yırtık şüphesi bulunan Görkem Güven, takımdan yürüyüş yaptılar.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NDE PAZARSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde Pazarspor karşılaşmasının hazırlıkları sürerken, sarı yeşilliler Velimeşe maçında yaşanan 2 puan kaybını Rize deplasmanında telafi etmek istiyor.

Ligin 2’nci haftasında Pazarspor ile karşı karşıya gelecek olan Darıca Gençlerbirliği’nde bu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Ligin ilk haftasında Velimeşe karşısında yaşanan 2 puan kaybını Pazarspor deplasmanında telafi etmek isteyen sarı yeşilliler, zorlu karşılaşmaya 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Ligin ilk haftasında K.Erciyes deplasmanından 3 puanla dönen Rize temsilcisi karşısında kazanarak çıkış yakalamak isteyen Gürses Kılıç’ın öğrencileri taktiksel çalışmayla hazırlıklarını sürdürdü. Temsilcimizde önceki gün akşam yapılan çalışmada hafif sakatlığı bulunan ve tedbir amaçlı dinlendirilen Halil Çelik ile omzunda yırtık şüphesi bulunan Görkem Güven, takımdan yürüyüş yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.