Vicdanlar yaralanıyor

Kocaeli 26.01.2016 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Vicdanlar yaralanıyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Adliyesi’nde bazı hakimlerin verdikleri kararlara ateş püskürdü.

. Akif Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da eroinden yakalanan bir zanlının, başka bir olayda tecavüz zanlılarının ve Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşini yaralayan kardeşinin serbest kalmasının toplumda infial uyandırmaya başladığını belirterek HSYK’nın harekete geçmesini istedi. İşte Mehmet Akif Yılmaz tarafından yapılan o açıklama: HSYK’YA ÇAĞRI YAPTI Hakim takdiri vicdanları yaralıyor, adaleti zedeliyor! Kocaeli Adliyesinde görevli bazı Hakimlerin aldığı kararlar artık toplumda infial uyandırmaya başladı: 1) Yüklü miktarda eroinle yakalanan Şahıs, cezası Yıllara tekabül eden bu suçu sabit iken Hakim takdiri ile serbest bırakıldı. 2) 16 Yaşında bir kızcağızı 4 gün süreyle alıkoyan ve tecavüz eden zanlılar, Kızın teşhis etmesine rağmen Hakim takdiri (!) ile serbest bırakıldılar ve rahatça Kocaeli'nde dolaşıyorlar. Alınan bilgiye göre başka bir kızcağızı alıkoymuşlar!!! 3) Son olarak dün, Sn Fatma Kaplan Hürriyet'e geçmiş olsun ziyaretimde öğrendiğim gelişme. Akla ziyan bir Hakim takdiri; eşini 8 yerinden bıçaklayan Şahıs, yaralı daha yoğun bakımda iken serbest bırakılıyor. Yaşanan bu gelişmelerin akılla, mantıkla, vicdanla, adaletle izahı yok. Kocaeli'nin vicdanı HSYK'nın bu keyfiliğe karşı harekete geçmesini bekliyor.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Adliyesi’nde bazı hakimlerin verdikleri kararlara ateş püskürdü.

. Akif Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da eroinden yakalanan bir zanlının, başka bir olayda tecavüz zanlılarının ve Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşini yaralayan kardeşinin serbest kalmasının toplumda infial uyandırmaya başladığını belirterek HSYK’nın harekete geçmesini istedi.

İşte Mehmet Akif Yılmaz tarafından yapılan o açıklama:

HSYK’YA ÇAĞRI YAPTI

Hakim takdiri vicdanları yaralıyor, adaleti zedeliyor!

Kocaeli Adliyesinde görevli bazı Hakimlerin aldığı kararlar artık toplumda infial uyandırmaya başladı:

1) Yüklü miktarda eroinle yakalanan Şahıs, cezası Yıllara tekabül eden bu suçu sabit iken Hakim takdiri ile serbest bırakıldı.

2) 16 Yaşında bir kızcağızı 4 gün süreyle alıkoyan ve tecavüz eden zanlılar, Kızın teşhis etmesine rağmen Hakim takdiri (!) ile serbest bırakıldılar ve rahatça Kocaeli'nde dolaşıyorlar. Alınan bilgiye göre başka bir kızcağızı alıkoymuşlar!!!

3) Son olarak dün, Sn Fatma Kaplan Hürriyet'e geçmiş olsun ziyaretimde öğrendiğim gelişme. Akla ziyan bir Hakim takdiri; eşini 8 yerinden bıçaklayan Şahıs, yaralı daha yoğun bakımda iken serbest bırakılıyor.

Yaşanan bu gelişmelerin akılla, mantıkla, vicdanla, adaletle izahı yok.

Kocaeli'nin vicdanı HSYK'nın bu keyfiliğe karşı harekete geçmesini bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.