“Virüs akciğere inmemiş”

Spor 20.05.2020 - 17:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Virüs akciğere inmemiş”

GÜLEN, KORONAVİRÜSE YAKALANAN FUTBOLCUSU İÇİN MÜJDE VERDİ

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, sosyal medya hesabından açıklama yaparken, COVİD-19 testi pozitif çıkan futbolcusu için yüreklere su serpti. Virüsün akciğere inmediğini müjdeleyen Gülen, futbolcusunun durumunun iyiye gittiğini ifade etti. Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, kulübün sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Koronavirüs sürecinin yanı sıra, kulüp olarak alınan önlemleri kamuoyuna duyuran Gülen, tedbiri elden bırakmayacaklarının mesajını verdi. Kulüp tesislerinde sağlıklı bir yaşam adına ellerinden gelen tüm fiziki şartları sağladıklarını belirten Gülen, kurallara uyduklarını ve kendilerini izole ettiklerini söyledi. İlk yapılan COVİD-19 testinde bir oyuncusunun testinin pozitif çıkması ile ilgili konuşan Gülen, “Oyuncumuz ile sürekli irtibat halindeyiz. Kendisi de iyi, morali de. Virüs, akciğere inmediği için şanslıyız. İlaç tedavisini tamamladığı zaman sağlıklı bir şekilde yeniden aramıza dönecek. Tedbirlere ve uyarılara uyarak inşallah en kısa zamanda koronavirüs illetinden kurtulacağız. Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.
GÜLEN, KORONAVİRÜSE YAKALANAN FUTBOLCUSU İÇİN MÜJDE VERDİ

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, sosyal medya hesabından açıklama yaparken, COVİD-19 testi pozitif çıkan futbolcusu için yüreklere su serpti. Virüsün akciğere inmediğini müjdeleyen Gülen, futbolcusunun durumunun iyiye gittiğini ifade etti.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, kulübün sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Koronavirüs sürecinin yanı sıra, kulüp olarak alınan önlemleri kamuoyuna duyuran Gülen, tedbiri elden bırakmayacaklarının mesajını verdi. Kulüp tesislerinde sağlıklı bir yaşam adına ellerinden gelen tüm fiziki şartları sağladıklarını belirten Gülen, kurallara uyduklarını ve kendilerini izole ettiklerini söyledi. İlk yapılan COVİD-19 testinde bir oyuncusunun testinin pozitif çıkması ile ilgili konuşan Gülen, “Oyuncumuz ile sürekli irtibat halindeyiz. Kendisi de iyi, morali de. Virüs, akciğere inmediği için şanslıyız. İlaç tedavisini tamamladığı zaman sağlıklı bir şekilde yeniden aramıza dönecek. Tedbirlere ve uyarılara uyarak inşallah en kısa zamanda koronavirüs illetinden kurtulacağız. Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.