GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Virüs Gebze’de ara sokaklara sıçradı!

Gebze 15.06.2020 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Virüs Gebze’de ara sokaklara sıçradı!

Gebze’nin ana arterlerinde yoğunlukta bulunan korana virüs vakaları sadece 5 günde ara sokaklara sıçrayarak ciddi bir artış gösterdi. Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasına göre korana virüs vakaları sadece 5 günde ara sokaklara sıçrayarak ciddi bir artış gösterdi. 5 gün önce en riskli cadde olarak gözüken Kavak Caddesi ikinciliğe düştü. Gebze’nin en riskli caddesi artık İbrahim Ağa Caddesi. RİSK ARTTI En büyük yoğunluğun olduğu İbrahim Ağa Caddesi’nin etrafı oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı. Daha önce düşük risk bulunan bölgeler ise mavi renkten riskli renk olan kırmızı renge boyandı. En büyük yoğunluğun olduğu İbrahim Ağa Caddesi’ni; Kavak Caddesi, Issıkgöl Caddesi, Şehit Mehmet Kartal Caddesi, Selim Paşa Caddesi, Yaşar Doğu Caddesi ve Yaşa Caddesi takip etti.

Gebze’nin ana arterlerinde yoğunlukta bulunan korana virüs vakaları sadece 5 günde ara sokaklara sıçrayarak ciddi bir artış gösterdi.

Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasına göre korana virüs vakaları sadece 5 günde ara sokaklara sıçrayarak ciddi bir artış gösterdi. 5 gün önce en riskli cadde olarak gözüken Kavak Caddesi ikinciliğe düştü. Gebze’nin en riskli caddesi artık İbrahim Ağa Caddesi.

RİSK ARTTI

En büyük yoğunluğun olduğu İbrahim Ağa Caddesi’nin etrafı oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı. Daha önce düşük risk bulunan bölgeler ise mavi renkten riskli renk olan kırmızı renge boyandı. En büyük yoğunluğun olduğu İbrahim Ağa Caddesi’ni; Kavak Caddesi, Issıkgöl Caddesi, Şehit Mehmet Kartal Caddesi, Selim Paşa Caddesi, Yaşar Doğu Caddesi ve Yaşa Caddesi takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.