Virüse karşı maskeli önlem

Gebze 13.03.2020 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Virüse karşı maskeli önlem

Türkiye'de ilk corona virüs vakasının tespit edilmesinin ardından Gebze’de dün sabah vatandaşların maskeli önlem aldığı görülürken ayrıca marketlerde kolonya, sabun ve benzeri ürünlere büyük talep söz konusu. Market sahipleri “Hayatımızda satmadığımız kadar kolonya sattık” yorumunu yaptılar. Türkiye'de ilk corona virüs vakasının tespit edilmesinin ardından Gebze’de dün sabah vatandaşların maskeli önlem aldığı görüldü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı basın toplantısında Türkiye'de ilk "Corona virüs" vakasının görüldüğünü duyurmasının ardından vatandaşlar kendilerine göre aldıkları önlemleri arttırdılar.  Sabah saatlerinde okula giden öğrencilerin ve bazı Gebzelilerin, önlemlerini alarak evden dışarı çıktığı görülürken virüs vatandaşlara önlem arttırdı. KOLONYA VE SABUNA HÜCUM Dünya genelindeki salgının ülkemizde de görülmesi üzerine marketlerdeki kolonya, sabun ve diğer temizlik ürünlerine akın eden vatandaşlar, marketlerdeki kolonya ve sabunları tüketmiş durumdalar. Bazı vatandaşların gıda ürünlerine de ağırlık verdiğini söyleyen satıcılar, “Herkes kendisine göre önlem almaya çalışıyor. Hem sokak hem de evleri için alışveriş yapıyorlar. Daha önce satmadığımız kadar kolonya ve sabunu tek bir günde sattık” yorumunu yaptılar.

Türkiye'de ilk corona virüs vakasının tespit edilmesinin ardından Gebze’de dün sabah vatandaşların maskeli önlem aldığı görülürken ayrıca marketlerde kolonya, sabun ve benzeri ürünlere büyük talep söz konusu. Market sahipleri “Hayatımızda satmadığımız kadar kolonya sattık” yorumunu yaptılar.

Türkiye'de ilk corona virüs vakasının tespit edilmesinin ardından Gebze’de dün sabah vatandaşların maskeli önlem aldığı görüldü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı basın toplantısında Türkiye'de ilk "Corona virüs" vakasının görüldüğünü duyurmasının ardından vatandaşlar kendilerine göre aldıkları önlemleri arttırdılar.  Sabah saatlerinde okula giden öğrencilerin ve bazı Gebzelilerin, önlemlerini alarak evden dışarı çıktığı görülürken virüs vatandaşlara önlem arttırdı.

KOLONYA VE SABUNA HÜCUM

Dünya genelindeki salgının ülkemizde de görülmesi üzerine marketlerdeki kolonya, sabun ve diğer temizlik ürünlerine akın eden vatandaşlar, marketlerdeki kolonya ve sabunları tüketmiş durumdalar. Bazı vatandaşların gıda ürünlerine de ağırlık verdiğini söyleyen satıcılar, “Herkes kendisine göre önlem almaya çalışıyor. Hem sokak hem de evleri için alışveriş yapıyorlar. Daha önce satmadığımız kadar kolonya ve sabunu tek bir günde sattık” yorumunu yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.