Vizyon projelerle Çayırova kazanıyor!

Çayırova 03.12.2018 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Vizyon projelerle Çayırova kazanıyor!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Belediye Meclis Üyeleriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Son günlerde hareketli günler yaşayan AK Parti Çayırova’da, Belediye meclis Üyeleri Başkan Şevki Demirci’nin yanında olduklarını gösterdiler. Ali Osman Gür’ün istifası sonrası düzenlenen toplantıya İlçe Başkan Vekili olarak Ekrem Karahan’da katıldı. Her ne kadar bazı meclis üyeleri son günlerde Muhalefetle birlikte hareket etse de meclis Üyelerinin büyük çoğunluğu Başkan Demirci ile beraber olduklarını ve Çayırova’nın önemli kazanımlar elde ettiğini gösterdiler. ÇAYIROVA HALKI KAZANIYOR Demirci, bugün yapılacak Belediye Meclis toplantısı öncesi Meclis üyeleriyle yapılan çalışmaları geniş bir şekilde masaya yatırdı. Mecliste görüşülecek gündem maddelerinin de değerlendirildiği toplantıda, Başkan Demirci seçim beyannamesinde vaat etikleri her sözü yerine getirdiklerini hatırlattı. Bunun dışında beyanname de yer almayan ancak ihtiyaç hali doğan projelerinde bir bir hayata geçtiğini vurgulayan Demirci, Büyükşehirle beraber vizyon projelerle Çayırova halkının kazandığını dile getirdi. Çayırova’nın 4 yıl içinde örnek bir kent, cazibe merkezi haline geldiğini vurgulayan Demirci, gerçekleşen tüm çalışmalarda meclis üyelerinin de desteğini htiklerini belirtti ve bundan dolayı teşekkürlerini iletti.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Belediye Meclis Üyeleriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Son günlerde hareketli günler yaşayan AK Parti Çayırova’da, Belediye meclis Üyeleri Başkan Şevki Demirci’nin yanında olduklarını gösterdiler. Ali Osman Gür’ün istifası sonrası düzenlenen toplantıya İlçe Başkan Vekili olarak Ekrem Karahan’da katıldı. Her ne kadar bazı meclis üyeleri son günlerde Muhalefetle birlikte hareket etse de meclis Üyelerinin büyük çoğunluğu Başkan Demirci ile beraber olduklarını ve Çayırova’nın önemli kazanımlar elde ettiğini gösterdiler.

ÇAYIROVA HALKI KAZANIYOR

Demirci, bugün yapılacak Belediye Meclis toplantısı öncesi Meclis üyeleriyle yapılan çalışmaları geniş bir şekilde masaya yatırdı. Mecliste görüşülecek gündem maddelerinin de değerlendirildiği toplantıda, Başkan Demirci seçim beyannamesinde vaat etikleri her sözü yerine getirdiklerini hatırlattı. Bunun dışında beyanname de yer almayan ancak ihtiyaç hali doğan projelerinde bir bir hayata geçtiğini vurgulayan Demirci, Büyükşehirle beraber vizyon projelerle Çayırova halkının kazandığını dile getirdi. Çayırova’nın 4 yıl içinde örnek bir kent, cazibe merkezi haline geldiğini vurgulayan Demirci, gerçekleşen tüm çalışmalarda meclis üyelerinin de desteğini htiklerini belirtti ve bundan dolayı teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.