Vural, ‘’Bir ilki başarmak istiyoruz’’

Spor 05.09.2016 - 12:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Vural, ‘’Bir ilki başarmak istiyoruz’’

Vural, ‘’Bir ilki başarmak istiyoruz’’

Darıca G.B Futbol Şube Sorumlusu Mücahid Vural, Gölcükspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulunarak kupada hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu söyledi. Maltepespor maçında ilk kulübe deneyimini yaşayan ve maç öncesinde verdiği demeçte, ‘Galibiyet gollerimizden birini Aziz Kızılgün atar’ tahminiyle haklı çıkan Vural, Türkiye Kupası’nda da hedef büyüttü. HEM KENTİMİZ HEM TAKIMIMIZ İÇİN TANITIM OLACAK Darıca G.B tarihinde bir ilki başararak kupada grupları hedeflediklerini kaydeden başarılı yönetici, ‘’Hem kentimizin hem de takımımızın tanıtımı açısından Türkiye Kupası’na büyük önem veriyoruz. Bu başarıyı sadece biz yöneticiler değil, teknik ekip ve futbolcularımız da bir hayli istiyorlar. Uzun serüvendeki ilk maçımız olan Gölcükspor karşılaşmasında takımımıza başarılar diliyorum’’dedi.
Vural, ‘’Bir ilki başarmak istiyoruz’’

Darıca G.B Futbol Şube Sorumlusu Mücahid Vural, Gölcükspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulunarak kupada hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu söyledi. Maltepespor maçında ilk kulübe deneyimini yaşayan ve maç öncesinde verdiği demeçte, ‘Galibiyet gollerimizden birini Aziz Kızılgün atar’ tahminiyle haklı çıkan Vural, Türkiye Kupası’nda da hedef büyüttü.

HEM KENTİMİZ HEM TAKIMIMIZ İÇİN TANITIM OLACAK

Darıca G.B tarihinde bir ilki başararak kupada grupları hedeflediklerini kaydeden başarılı yönetici, ‘’Hem kentimizin hem de takımımızın tanıtımı açısından Türkiye Kupası’na büyük önem veriyoruz. Bu başarıyı sadece biz yöneticiler değil, teknik ekip ve futbolcularımız da bir hayli istiyorlar. Uzun serüvendeki ilk maçımız olan Gölcükspor karşılaşmasında takımımıza başarılar diliyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.