Vural Gebzespor’a şampiyonluk formülü verdi!

Spor 28.12.2017 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vural Gebzespor’a şampiyonluk formülü verdi!

Türk futbolunun renkli simalarından, deneyimli Teknik Direktör Yılmaz Vural, Gebze Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Türk Futbolu” konulu spor söyleşisinde Gebzeli futbolseverlerle buluştu.

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ünlü teknik adam Yılmaz Vural Gebzeliler ile bir araya geldi. Ahmet Yazıcı moderatörlüğünde gerçekleşen “Türk Futbolu” konulu spor söyleşisine Gebzeli futbol severler büyük ilgi gösterdi. 15 Temmuz Milli İrade Kenet Meydanında bulunan kültür merkezi salonunda gerçekleşen spor söyleşisi programına Gebze ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Dilovası ilçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve çok sayıda futbolsever katıldı. ‘’GEBZESPOR’U 2.LİG’DE YAKINDAN TAKİP EDİYORDUK’’ Yılmaz Vural konuşmasına Gebzespor’un ilerleyen dönemlerde daha iyi yerlere gelmesi temennisinde bulunarak başlarken, Gebzespor’un üst ligleri hak eden bir camia olduğunu vurguladı. Vural, “Gebzespor’u 2.Lig’de olduğu dönemde yakından takip ediyorduk. Böylesine önemli bir kulübün buralarda olması üzücü. 650 bin nüfuslu sanayinin kalbinin attığı bir ilçe takımı üst liglerde olmalı. Yusuf Başkan’la sohbet ettik, takımın durumundan bahsetti. 4 puan önemli bir avantaj gibi gözükse de 3 puanlık sistemde her şey olabilir. Gebze ailesi kenetlenirse Gebzespor’un yeniden 3.Lig’e çıkacağına inanıyorum’’şeklinde konuştu. SEVENLERİ İÇİN KİTAPLARINI İMZALADI  Ünlü teknik adam programın sonunda Gebzeli futbol severlerin sorularını da cevaplandırdı. Programa katılanların fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmeyen ünlü hoca bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevenleri için kitaplarını da imzalayan ünlü teknik adam Gebzeli futbol severlere futbol dolu bir akşam yaşattı.      
Türk futbolunun renkli simalarından, deneyimli Teknik Direktör Yılmaz Vural, Gebze Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Türk Futbolu” konulu spor söyleşisinde Gebzeli futbolseverlerle buluştu.

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ünlü teknik adam Yılmaz Vural Gebzeliler ile bir araya geldi. Ahmet Yazıcı moderatörlüğünde gerçekleşen “Türk Futbolu” konulu spor söyleşisine Gebzeli futbol severler büyük ilgi gösterdi. 15 Temmuz Milli İrade Kenet Meydanında bulunan kültür merkezi salonunda gerçekleşen spor söyleşisi programına Gebze ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Dilovası ilçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve çok sayıda futbolsever katıldı.

‘’GEBZESPOR’U 2.LİG’DE YAKINDAN TAKİP EDİYORDUK’’

Yılmaz Vural konuşmasına Gebzespor’un ilerleyen dönemlerde daha iyi yerlere gelmesi temennisinde bulunarak başlarken, Gebzespor’un üst ligleri hak eden bir camia olduğunu vurguladı. Vural, “Gebzespor’u 2.Lig’de olduğu dönemde yakından takip ediyorduk. Böylesine önemli bir kulübün buralarda olması üzücü. 650 bin nüfuslu sanayinin kalbinin attığı bir ilçe takımı üst liglerde olmalı. Yusuf Başkan’la sohbet ettik, takımın durumundan bahsetti. 4 puan önemli bir avantaj gibi gözükse de 3 puanlık sistemde her şey olabilir. Gebze ailesi kenetlenirse Gebzespor’un yeniden 3.Lig’e çıkacağına inanıyorum’’şeklinde konuştu.

SEVENLERİ İÇİN KİTAPLARINI İMZALADI 

Ünlü teknik adam programın sonunda Gebzeli futbol severlerin sorularını da cevaplandırdı. Programa katılanların fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmeyen ünlü hoca bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevenleri için kitaplarını da imzalayan ünlü teknik adam Gebzeli futbol severlere futbol dolu bir akşam yaşattı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.