Vural'ın ilk bombası: Emrah Cülen

Spor 27.01.2018 - 22:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vural'ın ilk bombası: Emrah Cülen

Vural'ın ilk bombası: Emrah Cülen

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural, sarı yeşilli kulüpteki başkanlık sıfatıyla ilk resmi transferini gerçekleştirdi. Vural başkanlığındaki Darıca G.B, Erzin Belediyespor’un 26 yaşındaki stoper Emrah Cülen’i 1,5 yıllığına kadrosuna kattı. ÖNEMLİ EKİPLERİN FORMASINI TERLETTİ Zeytinburnuspor, Erganispor, Denizli Belediyespor, Anadolu Üsküdar, Elibol Sandıklıspor, Düzyurtspor, Tuzlaspor, Sandıklıspor, Maltepespor, Konya Anadolu Selçukluspor gibi ekiplerin formasını terleten Emrah, ligin ilk yarısında Erzin Belediyespor’da 8’i ilk 11 olmak üzere toplamda 11 maçta forma şansı buldu. 1,5 YILLIK ANLAŞMA Emrah Cülen için bugün Darıca Gençlerbirliği kulüp tesislerinde imza töreni düzenlenirken, Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural ve Darıca G.B Genel Sekreteri Mehmet Uzun da imza töreninde yer aldılar. Kendisini sarı yeşilli formaya bağlayan 1,5 buçuk yıllık resmi sözleşmeye imza atan Emrah, Darıca G.B ailesine katıldığı için mutlu olduğunu söyledi. VURAL: HEM KALİTE HEM DE KARAKTER ÖNEMLİ Emrah Cülen transferinin gerçekleşmesinin ardından değerlendirmelerde bulunan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural, Darıca G.B’nin gücüne güç katacak bir ismi transfer ettiklerini söyledi. Sadece kalite değil, karaktere de önem verdiklerini kaydeden Vural, Emrah Cülen’in bu anlamda Darıca G.B’ye uygun nitelikte bir oyuncu olduğunu belirtti. Vural son olarak, 1 ya da 2 takviye daha yaparak transferi noktalayacaklarını sözlerine ekledi.
Vural'ın ilk bombası: Emrah Cülen

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural, sarı yeşilli kulüpteki başkanlık sıfatıyla ilk resmi transferini gerçekleştirdi. Vural başkanlığındaki Darıca G.B, Erzin Belediyespor’un 26 yaşındaki stoper Emrah Cülen’i 1,5 yıllığına kadrosuna kattı.

ÖNEMLİ EKİPLERİN FORMASINI TERLETTİ

Zeytinburnuspor, Erganispor, Denizli Belediyespor, Anadolu Üsküdar, Elibol Sandıklıspor, Düzyurtspor, Tuzlaspor, Sandıklıspor, Maltepespor, Konya Anadolu Selçukluspor gibi ekiplerin formasını terleten Emrah, ligin ilk yarısında Erzin Belediyespor’da 8’i ilk 11 olmak üzere toplamda 11 maçta forma şansı buldu.

1,5 YILLIK ANLAŞMA

Emrah Cülen için bugün Darıca Gençlerbirliği kulüp tesislerinde imza töreni düzenlenirken, Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural ve Darıca G.B Genel Sekreteri Mehmet Uzun da imza töreninde yer aldılar. Kendisini sarı yeşilli formaya bağlayan 1,5 buçuk yıllık resmi sözleşmeye imza atan Emrah, Darıca G.B ailesine katıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

VURAL: HEM KALİTE HEM DE KARAKTER ÖNEMLİ

Emrah Cülen transferinin gerçekleşmesinin ardından değerlendirmelerde bulunan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural, Darıca G.B’nin gücüne güç katacak bir ismi transfer ettiklerini söyledi. Sadece kalite değil, karaktere de önem verdiklerini kaydeden Vural, Emrah Cülen’in bu anlamda Darıca G.B’ye uygun nitelikte bir oyuncu olduğunu belirtti. Vural son olarak, 1 ya da 2 takviye daha yaparak transferi noktalayacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.