Vururlu Menekşe kayıp istemiyor!

Spor 08.02.2018 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vururlu Menekşe kayıp istemiyor!

Özgür Vurur yönetiminde oynadığı 2 maçı da kazanan Gebzespor’da hedef seriye 3 maça çıkarmak. Şampiyonluk yolunda kayıp istemeyen lider Gebzespor, Pazar günü sahasında konuk edeceği İnegöl Kurtuluşspor’u puansız göndermeye kararlı gözüküyor.

Pazar günü sahasında İnegöl Kurtuluşspor’u konuk edecek olan Gebzespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını ‘mutlak 3 puan’ parolasıyla sürdürüyor. Alaettin Kurt Stadı zeminini korumak adına dün yapılan çalışmayı Beylikbağı Stadı’nda gerçekleştiren mor beyazlılarda, çocuğu ameliyat olan Emre Özkurt ve gribal enfeksiyon geçiren Oğulcan Varol dünkü antrenmanda yer almadı. VURUR SIK SIK UYARDI Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde saat 11.30’da başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenmanın ilk bölümünde istasyon çalışması yapan mor beyazlı futbolcular, antrenmanın ikinci bölümünde 3 grup halinde pasa dayalı bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışmanın son bölümünde taktiksel bir çalışma gerçekleştiren Gebzespor’da Teknik Direktör Özgür Vurur, oyunu sık sık durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu.
Özgür Vurur yönetiminde oynadığı 2 maçı da kazanan Gebzespor’da hedef seriye 3 maça çıkarmak. Şampiyonluk yolunda kayıp istemeyen lider Gebzespor, Pazar günü sahasında konuk edeceği İnegöl Kurtuluşspor’u puansız göndermeye kararlı gözüküyor.

Pazar günü sahasında İnegöl Kurtuluşspor’u konuk edecek olan Gebzespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını ‘mutlak 3 puan’ parolasıyla sürdürüyor. Alaettin Kurt Stadı zeminini korumak adına dün yapılan çalışmayı Beylikbağı Stadı’nda gerçekleştiren mor beyazlılarda, çocuğu ameliyat olan Emre Özkurt ve gribal enfeksiyon geçiren Oğulcan Varol dünkü antrenmanda yer almadı.

VURUR SIK SIK UYARDI

Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde saat 11.30’da başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenmanın ilk bölümünde istasyon çalışması yapan mor beyazlı futbolcular, antrenmanın ikinci bölümünde 3 grup halinde pasa dayalı bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışmanın son bölümünde taktiksel bir çalışma gerçekleştiren Gebzespor’da Teknik Direktör Özgür Vurur, oyunu sık sık durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.