WhatsApp kullananlar dikkat!

17.11.2016 - 15:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

WhatsApp kullananlar dikkat!

Dolandırıcılar WhatsApp'ın görüntülü görüşme özelliğini yeni yöntem olarak kullanmaya başladı

  Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp uzun süredir beklenen görüntülü görüşme özelliğini kullanıcılara sunmaya başladı. Güncelleme üzerinden daha 24 saat geçmeden kullanıcılar bu özellik üzerinden dolandırıcıların hedefi oldu. Dolandırıcılar rastgele ekledikleri numaralara ve maillere ‘WhatsApp'ın görüntülü arama özelliğine sahip sürümünü indir' linki göndermeye başladı. Linke tıkladığınızda WhatsApp'ın resmi sitesine benzer olarak tasarlanmış 'Whatappvideoonline' isimli bir siteyi açarak indirme işlemi yapıyor. Ancak bu indirme işlemi tamamen aldatmaca ve sizin bilgilerini çalmak için tasarlanmış bir virüs durumda.
Dolandırıcılar WhatsApp'ın görüntülü görüşme özelliğini yeni yöntem olarak kullanmaya başladı

 

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp uzun süredir beklenen görüntülü görüşme özelliğini kullanıcılara sunmaya başladı. Güncelleme üzerinden daha 24 saat geçmeden kullanıcılar bu özellik üzerinden dolandırıcıların hedefi oldu.

Dolandırıcılar rastgele ekledikleri numaralara ve maillere ‘WhatsApp'ın görüntülü arama özelliğine sahip sürümünü indir' linki göndermeye başladı.

Linke tıkladığınızda WhatsApp'ın resmi sitesine benzer olarak tasarlanmış 'Whatappvideoonline' isimli bir siteyi açarak indirme işlemi yapıyor. Ancak bu indirme işlemi tamamen aldatmaca ve sizin bilgilerini çalmak için tasarlanmış bir virüs durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.