19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

WhatsApp kullanıcıları dikkat!

07.02.2016 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

WhatsApp kullanıcıları dikkat!

Listenizdeki tüm kişiler...

Her geçen gün yenilenmeye ve gelişmeye devam eden WhatsApp'ın son yeniliği kullanıcılarının gizliliğini ihlal ediyor WhatsApp'ın son uygulaması olan WhatsStats ile listenizdeki kişilerin tüm aktivitelerini öğrenebileceksiniz. Çok sayıda kullanıcıya sahip olan WhatsApp artık listenizde bulunan kişilerin günde kaç defa ve ne kadar zaman çevrimiçi olduğunu görebilmenizi sağlayacak. Bunun yanı sıra kişinin ne zaman WhatsApp profil ve durumunu değiştirdiğini de görmenizi sağlayacak. Ancak bu uygulamanın çalışması için görmek istediğiniz kişinin durum ve profil fotoğraf ayarlarının ‘Herkes’ olarak ayarlanması gerekiyor.
Listenizdeki tüm kişiler...

Her geçen gün yenilenmeye ve gelişmeye devam eden WhatsApp'ın son yeniliği kullanıcılarının gizliliğini ihlal ediyor

WhatsApp'ın son uygulaması olan WhatsStats ile listenizdeki kişilerin tüm aktivitelerini öğrenebileceksiniz. Çok sayıda kullanıcıya sahip olan WhatsApp artık listenizde bulunan kişilerin günde kaç defa ve ne kadar zaman çevrimiçi olduğunu görebilmenizi sağlayacak.

Bunun yanı sıra kişinin ne zaman WhatsApp profil ve durumunu değiştirdiğini de görmenizi sağlayacak. Ancak bu uygulamanın çalışması için görmek istediğiniz kişinin durum ve profil fotoğraf ayarlarının ‘Herkes’ olarak ayarlanması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.