19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YILDIZınız Hereke maçında parlasın!

Spor 25.11.2015 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YILDIZınız Hereke maçında parlasın!

Güngörenspor yenilgisinin izlerini silmeye çalışan Gebzespor, Hereke Yıldızspor maçının hazırlıklarına start verdi. Sahasında oynayacağı karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanan Menekşe, 3 puanı cebine koyarak zirve yarışında var olmak istiyor.

Gebzespor’da Hereke Yıldızspor mesaisi başladı. Dün saat 13:30’da haftanın ilk antrenmanına gerçekleştiren Gebzespor, kritik maç öncesinde ilk çalışmasını tamamladı. Güngörenspor karşısında alınan yenilgi sonrasında moralleri bozuk olduğu gözlenen futbolcuları Teknik Direktör Cengiz Demir teselli etti. Antrenman öncesinde futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Demir, ‘’Şanssız bir yenilgi aldık. Bu yenilgiden dersler çıkarmalıyız. Yakaladığımız pozisyonların değerini bilerek mücadele etmeliyiz. Şimdi hepinizden tüm konsantrasyonunuzu Hereke maçına vermenizi bekliyorum’’ dedi. ŞAMPİYONLUĞA GİDEN YOL İÇ SAHADAN GEÇİYOR Bu sezon sahasında oynadığı 4 maçta; 2 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik alan Mor Menekşeler 7 puan topladı. Kocaelispor’a 3-1 yenilen mor beyazlılar, Demirspor’la 1-1 berabere kalırken, Arnavutköy Belediyespor’u 3-1 ve Lüleburgazspor’u 2-0 mağlup etti. Şampiyonluğa giden yolda iç sahada toplanacak olan puanlar büyük önem taşırken, Gebzespor sahasındaki tüm maçları kazanarak rakiplerine gözdağı vermek istiyor.
Güngörenspor yenilgisinin izlerini silmeye çalışan Gebzespor, Hereke Yıldızspor maçının hazırlıklarına start verdi. Sahasında oynayacağı karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanan Menekşe, 3 puanı cebine koyarak zirve yarışında var olmak istiyor.

Gebzespor’da Hereke Yıldızspor mesaisi başladı. Dün saat 13:30’da haftanın ilk antrenmanına gerçekleştiren Gebzespor, kritik maç öncesinde ilk çalışmasını tamamladı. Güngörenspor karşısında alınan yenilgi sonrasında moralleri bozuk olduğu gözlenen futbolcuları Teknik Direktör Cengiz Demir teselli etti. Antrenman öncesinde futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Demir, ‘’Şanssız bir yenilgi aldık. Bu yenilgiden dersler çıkarmalıyız. Yakaladığımız pozisyonların değerini bilerek mücadele etmeliyiz. Şimdi hepinizden tüm konsantrasyonunuzu Hereke maçına vermenizi bekliyorum’’ dedi.

ŞAMPİYONLUĞA GİDEN YOL İÇ SAHADAN GEÇİYOR

Bu sezon sahasında oynadığı 4 maçta; 2 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik alan Mor Menekşeler 7 puan topladı. Kocaelispor’a 3-1 yenilen mor beyazlılar, Demirspor’la 1-1 berabere kalırken, Arnavutköy Belediyespor’u 3-1 ve Lüleburgazspor’u 2-0 mağlup etti. Şampiyonluğa giden yolda iç sahada toplanacak olan puanlar büyük önem taşırken, Gebzespor sahasındaki tüm maçları kazanarak rakiplerine gözdağı vermek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.