YILDIZLI AYAĞININ TOZU İLE GEBZE’YE GİDİYOR

Siyaset 06.03.2020 - 14:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YILDIZLI AYAĞININ TOZU İLE GEBZE’YE GİDİYOR

CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı il başkanlığının ilk gününde söz verdiği gibi tüm gün Gebze’de olup bir dizi etkinliğe katılacak. Bugün gerçekleştirilen mazbata töreni ile resmen Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı olan Harun Yıldızlı çalışmalarına hemen başladı. Mazbatasını aldığı gibi parti binasında partililerle bir araya gelmeye başlayan Yıldızlı söz verdiği üzere Gebze ve Darıca etkinliklerini hızlıca planladı. Cumartesi günü bir dizi etkinlik için Gebze ve Darıca’ya gidecek olan Yıldızlı saha çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Yıldızlı’nın ilk ziyaretinin STK’lara olacağı ve sonrasında kent merkezinde ve parti binalarında vatandaşlarla buluşacağı öğrenildi.

CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı il başkanlığının ilk gününde söz verdiği gibi tüm gün Gebze’de olup bir dizi etkinliğe katılacak.

Bugün gerçekleştirilen mazbata töreni ile resmen Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı olan Harun Yıldızlı çalışmalarına hemen başladı. Mazbatasını aldığı gibi parti binasında partililerle bir araya gelmeye başlayan Yıldızlı söz verdiği üzere Gebze ve Darıca etkinliklerini hızlıca planladı. Cumartesi günü bir dizi etkinlik için Gebze ve Darıca’ya gidecek olan Yıldızlı saha çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Yıldızlı’nın ilk ziyaretinin STK’lara olacağı ve sonrasında kent merkezinde ve parti binalarında vatandaşlarla buluşacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.