19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YILDIZTEKİNLERDE ÇİFTE SEVİNÇ

Gebze 04.05.2015 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YILDIZTEKİNLERDE ÇİFTE SEVİNÇ

Gebzeli genç işadamı Murat Yıldıztekin oğulları Arda ve Adem’in doğum gününü dostlarıyla birlikte kutladı.

Gebze Merkez’de önceki gün hizmete giren Hocaoğlu Reataurant’ın sahibi Murat Yıldıztekin, çocukları Arda (8) ile Adem’in (4) doğum gününü birlikte kutladı. Hocaoğlu Restaurant’ta dostlarını ve komşularını bir araya getiren Murat Yıldıztekin ve eşi Fatma Yıldıztekin çocuklarına unutulmaz bir doğum günü sürprizi yaşattılar. Doğum günü partisine Gebzelilerin yakından tanıdığı işadamı eski Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı ve Entosav Şirketler Gurubu sahiplerinden Gencay Yıldıztekin ve işadamı Benhur Bağdaçiçek ve aileleri de katıldı. Doğum günü sürprizini doyasıya yaşayan Arda ve Adem doğum gününe katılan arkadaşları ile sevincini yaşarken Baba Murat ve Anne Fatma Yıldıztekin’de doğum gününde kendilerinin ve çocuklarının mutluluğuna ortak olan dostlarına teşekkür etti. 
Gebzeli genç işadamı Murat Yıldıztekin oğulları Arda ve Adem’in doğum gününü dostlarıyla birlikte kutladı.

Gebze Merkez’de önceki gün hizmete giren Hocaoğlu Reataurant’ın sahibi Murat Yıldıztekin, çocukları Arda (8) ile Adem’in (4) doğum gününü birlikte kutladı. Hocaoğlu Restaurant’ta dostlarını ve komşularını bir araya getiren Murat Yıldıztekin ve eşi Fatma Yıldıztekin çocuklarına unutulmaz bir doğum günü sürprizi yaşattılar.

Doğum günü partisine Gebzelilerin yakından tanıdığı işadamı eski Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı ve Entosav Şirketler Gurubu sahiplerinden Gencay Yıldıztekin ve işadamı Benhur Bağdaçiçek ve aileleri de katıldı. Doğum günü sürprizini doyasıya yaşayan Arda ve Adem doğum gününe katılan arkadaşları ile sevincini yaşarken Baba Murat ve Anne Fatma Yıldıztekin’de doğum gününde kendilerinin ve çocuklarının mutluluğuna ortak olan dostlarına teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.