YILMAZ'DAN CHP'YE SERT ELEŞTİRİ!

Kocaeli 08.11.2016 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YILMAZ'DAN CHP'YE SERT ELEŞTİRİ!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, CHP’ye sert eleştiriler sundu.

YILMAZ'DAN CHP'YE SERT ELEŞTİRİ! AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, CHP’ye sert eleştiriler sundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, CHP Parti Meclisi tarafından kamuoyuna açıklanan bildirinin ardından sosyal medya hesabından CHP’ye çok sert bir gönderme yaptı. Yılmaz, CHP’yi ‘CHPD’ şeklinde lanse ederek şu ifadeleri kullandı: ”CHDP Parti Meclisi Yurttaşlarımıza Bildirdi: 1) Cumhuriyet Gazetesi’ni biz tek parti diktatörlüğümüzde çok kapattık. Bizden çok çekti bu gazete. Yazıktır, günahtır. Teröre destek verse de basın özgürdür. 2) Fetö'cüleri mağdur ettiniz. Yargılanmaları devam etse de biz bunu görmüyoruz. Fetö'ye kaset borcumuz var. Kıyamayız onlara. Yargılanma hakkı tanıyın(!) 3) Ey Millet! Meclis'te HDP'lilerin yargılanmalarına evet dedik. Ama bunların içeri alınmaları yüreğimizi yaktı.  Şimdi kıvırıyoruz: Bu demokrasiye vurulan bir darbedir. Terör destekçisi vekiller Meclis'te olmalıdır. Onları şimdiden özledik. Bu hasrete son verin! Bu şizofren ve kıvrak CHDP kafası daha da ileri giderek Cumhurbaşkanımızı ve Ak Parti yöneticilerini FETÖ, PKK ve İŞID terör örgütlerine yardım ve yataklıkla suçladı. Ne diyelim; Allah akıl sağlığı versin.”  
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, CHP’ye sert eleştiriler sundu.

YILMAZ'DAN CHP'YE SERT ELEŞTİRİ!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, CHP’ye sert eleştiriler sundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, CHP Parti Meclisi tarafından kamuoyuna açıklanan bildirinin ardından sosyal medya hesabından CHP’ye çok sert bir gönderme yaptı. Yılmaz, CHP’yi ‘CHPD’ şeklinde lanse ederek şu ifadeleri kullandı:

”CHDP Parti Meclisi Yurttaşlarımıza Bildirdi:

1) Cumhuriyet Gazetesi’ni biz tek parti diktatörlüğümüzde çok kapattık. Bizden çok çekti bu gazete. Yazıktır, günahtır. Teröre destek verse de basın özgürdür.

2) Fetö'cüleri mağdur ettiniz. Yargılanmaları devam etse de biz bunu görmüyoruz. Fetö'ye kaset borcumuz var. Kıyamayız onlara. Yargılanma hakkı tanıyın(!)

3) Ey Millet! Meclis'te HDP'lilerin yargılanmalarına evet dedik. Ama bunların içeri alınmaları yüreğimizi yaktı. 

Şimdi kıvırıyoruz: Bu demokrasiye vurulan bir darbedir. Terör destekçisi vekiller Meclis'te olmalıdır. Onları şimdiden özledik. Bu hasrete son verin! Bu şizofren ve kıvrak CHDP kafası daha da ileri giderek Cumhurbaşkanımızı ve Ak Parti yöneticilerini FETÖ, PKK ve İŞID terör örgütlerine yardım ve yataklıkla suçladı. Ne diyelim; Allah akıl sağlığı versin.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.