YILMAZ DEMİRCİ'YE GİTTİ!

Çayırova 18.03.2016 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YILMAZ DEMİRCİ'YE GİTTİ!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Çayırova’daydı. Çayırova’da bir dizi ziyaretler yapan Yılmaz, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, İl Yöneticisi Ayşin Balcılar, Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir ve ilçe yöneticileri ile birlikte yapılan programlar kapsamında ilçeyi gezdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ın ilk durağı Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci oldu. Yılmaz ve beraberindekiler ilçede yapılan çalışmalar ve talepler konusunda Demirci’den bilgi alırken, TBMM çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.  TEŞEKKÜR ETTİ Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve İlçe Başkanı Zafer Kılıç ile yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Çayırova’daydı. Çayırova’da bir dizi ziyaretler yapan Yılmaz, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, İl Yöneticisi Ayşin Balcılar, Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir ve ilçe yöneticileri ile birlikte yapılan programlar kapsamında ilçeyi gezdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ın ilk durağı Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci oldu. Yılmaz ve beraberindekiler ilçede yapılan çalışmalar ve talepler konusunda Demirci’den bilgi alırken, TBMM çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve İlçe Başkanı Zafer Kılıç ile yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.