YILMAZ İZMİT’İ TURLADI

Kocaeli 17.02.2016 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YILMAZ İZMİT’İ TURLADI

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İzmit’te ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İzmit’te ziyaretlerde bulundu. Her hafta Pazartesi günü Kocaeli’nde sık sık programlar düzenleyerek Kocaeli’ndeki gerek yatırımları gerekte İl Müdürlerini ziyaret ederek brifingler alan Mehmet Akif Yılmaz, önceki gün İzmit İlçesindeydi. Yılmaz, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve İlçe Yöneticisi Alper Doğan ile İlçe Milli Eğitim, İlçe Müftülüğü, İzmit Belediyesi ve İzmit Kaymakamlığını ziyaret etti. “EĞİTİM KALİTESİ ARTIYOR” İzmit ziyaretlerine ilk olarak İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden başlayan Yılmaz, İlçe Müdürü Ömer Akmanşen tarafından samimi bir şekilde karşılandı. Müdür Akmanşen’den İzmit’in Eğitim sorunlarını da konuşarak fikir alışverişinde bulunan Yılmaz; “İlimizde eğitimin kalitesi her geçen yıl daha da artıyor, Kocaeli’nde bu kalite öğrencilerimizin başarısına da yansıyacaktır.” Dedi.  MÜFTÜLÜK, BELEDİYE VE KAYMAKAMLIK ZİYARETİ İlçe Milli Eğitim ziyaretinin ardından İzmit İlçe Müftülüğünü ziyaret eden Yılmaz, Müftü Musa Bilgiç ile hasbihal etti. Çalışmaları hakkında da bilgi alan Yılmaz, buradan İzmit Belediyesine geçti. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından samimi bir sohbet eşliğinde geçen ziyarette Yılmaz ile Doğan günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyaretlerini son olarak İzmit Kaymakamlığı ile sonlandıran Yılmaz, burada da Kaymakam Ersin Emiroğlu ile görüşerek çalışmaları hakkın bilgi alarak fikir alışverişinde bulunarak buradan ayrıldı.
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İzmit’te ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İzmit’te ziyaretlerde bulundu. Her hafta Pazartesi günü Kocaeli’nde sık sık programlar düzenleyerek Kocaeli’ndeki gerek yatırımları gerekte İl Müdürlerini ziyaret ederek brifingler alan Mehmet Akif Yılmaz, önceki gün İzmit İlçesindeydi. Yılmaz, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve İlçe Yöneticisi Alper Doğan ile İlçe Milli Eğitim, İlçe Müftülüğü, İzmit Belediyesi ve İzmit Kaymakamlığını ziyaret etti.

“EĞİTİM KALİTESİ ARTIYOR”

İzmit ziyaretlerine ilk olarak İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden başlayan Yılmaz, İlçe Müdürü Ömer Akmanşen tarafından samimi bir şekilde karşılandı. Müdür Akmanşen’den İzmit’in Eğitim sorunlarını da konuşarak fikir alışverişinde bulunan Yılmaz; “İlimizde eğitimin kalitesi her geçen yıl daha da artıyor, Kocaeli’nde bu kalite öğrencilerimizin başarısına da yansıyacaktır.” Dedi. 

MÜFTÜLÜK, BELEDİYE VE KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

İlçe Milli Eğitim ziyaretinin ardından İzmit İlçe Müftülüğünü ziyaret eden Yılmaz, Müftü Musa Bilgiç ile hasbihal etti. Çalışmaları hakkında da bilgi alan Yılmaz, buradan İzmit Belediyesine geçti. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından samimi bir sohbet eşliğinde geçen ziyarette Yılmaz ile Doğan günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyaretlerini son olarak İzmit Kaymakamlığı ile sonlandıran Yılmaz, burada da Kaymakam Ersin Emiroğlu ile görüşerek çalışmaları hakkın bilgi alarak fikir alışverişinde bulunarak buradan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.