Yabancı Öğrenciler Darıca'yı Gezdi

Darıca 11.11.2015 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yabancı Öğrenciler Darıca'yı Gezdi

Polonya, Estonya, Bulgaristan ve İtalya'dan gelen bir grup öğrenci, Darıca Belediyesi'ni ziyaret etti.

Polonya, Estonya, Bulgaristan ve İtalya'dan gelen bir grup öğrenci, DarıcaBelediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilere ilçe hakkında bilgi veren Karabacak, şunları söyledi: "Ülkeler arası dostluğa katkı sağlayacağına inandığımız bu tür ziyaretlerin, sizler içinde önemli bir tecrübe olduğuna inanıyorum. Ülkemizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Misafirperver bir toplum olarak sizleri en iyi şekilde ağırlamaya gayret edeceğiz. Darıca ilçesi olarak hayvanat bahçesi, sahil, tarihi yerler ve Sancaktepe başta olmak üzere sizlere hitap edecek güzel yerlerimiz mevcut. Her geçen gün gelişen ilçemiz önemli bir turizm bölgesi olma yolunda ilerliyor. Tekrar ilçemize hoşgeldiniz diyorum." Öğrenciler, daha sonra ilçeyi gezdi.
Polonya, Estonya, Bulgaristan ve İtalya'dan gelen bir grup öğrenci, Darıca Belediyesi'ni ziyaret etti.

Polonya, EstonyaBulgaristan ve İtalya'dan gelen bir grup öğrenci, DarıcaBelediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilere ilçe hakkında bilgi veren Karabacak, şunları söyledi: "Ülkeler arası dostluğa katkı sağlayacağına inandığımız bu tür ziyaretlerin, sizler içinde önemli bir tecrübe olduğuna inanıyorum. Ülkemizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Misafirperver bir toplum olarak sizleri en iyi şekilde ağırlamaya gayret edeceğiz. Darıca ilçesi olarak hayvanat bahçesi, sahil, tarihi yerler ve Sancaktepe başta olmak üzere sizlere hitap edecek güzel yerlerimiz mevcut. Her geçen gün gelişen ilçemiz önemli bir turizm bölgesi olma yolunda ilerliyor. Tekrar ilçemize hoşgeldiniz diyorum." Öğrenciler, daha sonra ilçeyi gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.