19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yağcıoğlu toprağa verildi

Çayırova 23.06.2016 - 17:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yağcıoğlu toprağa verildi

Dün akşam tedavi gördüğü Medical Park Hastanesi'nde kalp yetmezliği sonucu 70 yaşında hayatını kaybeden Çayırovaspor futbolcusu Kutay Şenyıl’ın anneannesi Sabriye Yağcıoğlu son yolcuğuna gözyaşları ile uğurlandı.

Cenazeye siyaset ve spor camiası akın etti. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, CHP Eski Milletvekili Sefa Sirmen, ASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaelispor Kulüp başkanı Bahri Yavuz, Birlikspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar , Derincespor teknik direktörü Ali Asım Balkaya, Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır, Çayırovaspor Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu, antrenörler, il temsilcileri, spor adamları ve gazeteciler cenazeye katılarak Yağcıoğlu ile Şenyıl ailesine taziyede bulundu.   YAĞCIOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Hakan Yağcıoğlu'nun da annesi olan Merhume Sabriye Yağcıoğlu'nun cenazesi Yeni Cuma Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı'nda defnedildi. Hakan  Yağcıoğlu "Annemin vefatı nedeniyle telefonla arayan ve sosyal medyadan duygularını paylaşan sayın valimiz, belediye başkanlarımız ve diğer tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun." diye konuştu. Hedefi Gazetesi  olarak merhume Sabriye Yağcıoğlu'na Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır diliyoruz.    
Dün akşam tedavi gördüğü Medical Park Hastanesi'nde kalp yetmezliği sonucu 70 yaşında hayatını kaybeden Çayırovaspor futbolcusu Kutay Şenyıl’ın anneannesi Sabriye Yağcıoğlu son yolcuğuna gözyaşları ile uğurlandı.

Cenazeye siyaset ve spor camiası akın etti. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, CHP Eski Milletvekili Sefa Sirmen, ASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaelispor Kulüp başkanı Bahri Yavuz, Birlikspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar , Derincespor teknik direktörü Ali Asım Balkaya, Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır, Çayırovaspor Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu, antrenörler, il temsilcileri, spor adamları ve gazeteciler cenazeye katılarak Yağcıoğlu ile Şenyıl ailesine taziyede bulundu.

 

YAĞCIOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Hakan Yağcıoğlu'nun da annesi olan Merhume Sabriye Yağcıoğlu'nun cenazesi Yeni Cuma Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı'nda defnedildi. Hakan  Yağcıoğlu "Annemin vefatı nedeniyle telefonla arayan ve sosyal medyadan duygularını paylaşan sayın valimiz, belediye başkanlarımız ve diğer tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun." diye konuştu. Hedefi Gazetesi  olarak merhume Sabriye Yağcıoğlu'na Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır diliyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.