Yağış bugün bitiyor

Kocaeli 02.12.2016 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yağış bugün bitiyor

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün raporuna göre bölgemizde bir süredir etkili olan yağışlı hava bugünden itibaren doğuya kayıyor.

  Bugün hava yağmurlu olacak. Ancak yarından itibaren salı gününe kadar yağış beklenmiyor.   SICAKLIK NORMAL Meteoroloji’nin raporuna göre bölgemizde yarın ve pazar günü hava bulutlu. Pazartesi günü yağmur geçişi olacak. Gündüz sıcaklıkları mevsim normallerinde (10-11 derece) gece sıcaklıkları (5-6 ) derece bekleniyor. 6 Aralık Salı günü ise, sıcaklık birkaç derece birden düşecek. 
Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün raporuna göre bölgemizde bir süredir etkili olan yağışlı hava bugünden itibaren doğuya kayıyor.

 

Bugün hava yağmurlu olacak. Ancak yarından itibaren salı gününe kadar yağış beklenmiyor.
 

SICAKLIK NORMAL

Meteoroloji’nin raporuna göre bölgemizde yarın ve pazar günü hava bulutlu. Pazartesi günü yağmur geçişi olacak. Gündüz sıcaklıkları mevsim normallerinde (10-11 derece) gece sıcaklıkları (5-6 ) derece bekleniyor. 6 Aralık Salı günü ise, sıcaklık birkaç derece birden düşecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.