Yağmur daha da şiddetlenecek!

19.06.2017 - 00:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yağmur daha da şiddetlenecek!

Meteoroloji'den, İstanbul'da, ebze'de ve Kocaeli ile Marmara'nın doğusunda çok kuvvetli ve şiddetli yağış etkisini gösterecek... Şiddetli yağışlar başladı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kuzeybatı kesimlerinde halen devam eden yağışların bu gece saatlerinden itibaren etkisini artıracağı belirtildi. YARIN AKŞAM SAATLERİNE KADAR ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK Yağışların, yarın akşam saatlerine kadar  Kocaeli,  Sakarya,  Yalova ve  İstanbul'un Anadolu yakasında çok kuvvetli ve şiddetli,  İstanbul'un  Avrupa yakası,  Bursa ve  Bilecik çevrelerinde kuvvetli olmasının beklendiği vurgulandı. Açıklamada, meydana gelebilecek su baskını, ani sel, ulaşımda aksama, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.
Meteoroloji'den, İstanbul'da, ebze'de ve Kocaeli ile Marmara'nın doğusunda çok kuvvetli ve şiddetli yağış etkisini gösterecek... Şiddetli yağışlar başladı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kuzeybatı kesimlerinde halen devam eden yağışların bu gece saatlerinden itibaren etkisini artıracağı belirtildi.

YARIN AKŞAM SAATLERİNE KADAR ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK

Yağışların, yarın akşam saatlerine kadar  Kocaeli,  Sakarya,  Yalova ve  İstanbul'un Anadolu yakasında çok kuvvetli ve şiddetli,  İstanbul'un  Avrupa yakası,  Bursa ve  Bilecik çevrelerinde kuvvetli olmasının beklendiği vurgulandı.

Açıklamada, meydana gelebilecek su baskını, ani sel, ulaşımda aksama, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.