19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yağmur Gebze’yi Elektriksiz Bıraktı

Gebze 28.05.2018 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yağmur Gebze’yi Elektriksiz Bıraktı

Kocaeli’de etkili olan kuvvetli yağış nedeni ile Gebze Bölgesi’nde elektrik kesintisi meydana geldi. Vatandaşlar saatlerce elektriksiz kaldı.

Birkaç gündür bölgede etkili olan sağanak yağış sel ve su baskınlarına neden olurken, yağış sebebi ile elektrikler de kesintiye uğradı. Önceki gün saat 10.00’da kesilen elektrikler saatlerce gelmedi. SEDAŞ yetkilileri arayan vatandaşlara çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Kocaeli başta olmak üzere Gebze Bölgesi’nde kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskını meydana geldi, çok sayıda ev, işyeri ve araba zarar gördü.   (Dilovası Turgut Özal Mahallesi)   (Gebze tatlıkuyu mahallesi)   (Eskihisar kavşağı)    
Kocaeli’de etkili olan kuvvetli yağış nedeni ile Gebze Bölgesi’nde elektrik kesintisi meydana geldi. Vatandaşlar saatlerce elektriksiz kaldı.

Birkaç gündür bölgede etkili olan sağanak yağış sel ve su baskınlarına neden olurken, yağış sebebi ile elektrikler de kesintiye uğradı. Önceki gün saat 10.00’da kesilen elektrikler saatlerce gelmedi. SEDAŞ yetkilileri arayan vatandaşlara çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Kocaeli başta olmak üzere Gebze Bölgesi’nde kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskını meydana geldi, çok sayıda ev, işyeri ve araba zarar gördü.

 

(Dilovası Turgut Özal Mahallesi)

 

(Gebze tatlıkuyu mahallesi)

 

(Eskihisar kavşağı)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.