YAĞMUR GELİYOR!

Kocaeli 03.11.2016 - 08:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YAĞMUR GELİYOR!

Yapılan son değerlendirmelere göre, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul ve Tekirdağ çevreleri ile Edirne'nin güney kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor.

  Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul ve Tekirdağ çevreleri ile Edirne'nin güney kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi, Doğu Anadolu ile İç Anadolu'nun doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. HAVA SICAKLIĞI ÜLKE GENELİNDE ARTACAK Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde artacak. Rüzgar, genellikle güney ve güneydoğu, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. İL İL HAVA DURUMU Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve az bulutlu 15 İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (cuma) sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 21 İzmir: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu 19 Adana: Az bulutlu ve açık 24 Antalya: Az bulutlu ve açık 22 Samsun: Parçalı ve az bulutlu 20 Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 18 Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 5 Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 16
Yapılan son değerlendirmelere göre, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul ve Tekirdağ çevreleri ile Edirne'nin güney kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor.
 

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul ve Tekirdağ çevreleri ile Edirne'nin güney kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi, Doğu Anadolu ile İç Anadolu'nun doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI ÜLKE GENELİNDE ARTACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde artacak. Rüzgar, genellikle güney ve güneydoğu, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

İL İL HAVA DURUMU

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 15

İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (cuma) sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 21

İzmir: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu 19

Adana: Az bulutlu ve açık 24

Antalya: Az bulutlu ve açık 22

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 20

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 18

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 5

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 16

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.