Yağmur Geliyor

Kocaeli 09.10.2018 - 06:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yağmur Geliyor

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü duyurdu, güneş gidiyor, sağanak yağmur geri geliyor. Güneş yüzünü uzun süre göstermeyecek, yağmur günlerce sürecek

Bir süredir güneşli havanın etkisi altında olan Kocaeli için Meteoroloji Müdürlüğünden yağış uyarısı yapıldı. 2 gün daha sürecek olan güneş, uzun bir süre kendini özletecek. Sağanak yağış, günlerce sürecek. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre hava bugün olduğu gibi yarın da parçalı bulutlu ve güneşli. Sıcaklık ise en düşük 14, en yüksek 21 derece. 10 Ekim Çarşamba günü güneş yüzünü bu hafta için son kez gösterecek. Parçalı bulutlu ve güneşli bir havanın etkili olacağı çarşamba günü sıcaklık en düşük 13, en yüksek 22 derece seviyesinde seyredecek. 11 Ekim Perşembe günü güneş kenti terk edecek, yerini günlerce sürecek olan sağanak yağışa bırakacak. Sıcaklık en düşük 14, en yüksek 23 derece olacak. 12 Ekim Cuma günü de sağanak yağış sürecek, sıcaklık en düşük 15, en yüksek 22 derece olarak hissedilecek. 13 Ekim Cumartesi günü de yağış devam edecek, sıcaklık en düşük 16, en yüksek 21 derece seviyesinde seyredecek. Orta vadeli uzun tahminlere bakıldığında 14 Ekim Pazar ve 15 Ekim Pazartesi günü için de sağanak yağmur uyarısı var. İlerleyen günlerde hava açacak mı, güneş mi açacak henüz belli değil.   
Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü duyurdu, güneş gidiyor, sağanak yağmur geri geliyor. Güneş yüzünü uzun süre göstermeyecek, yağmur günlerce sürecek

Bir süredir güneşli havanın etkisi altında olan Kocaeli için Meteoroloji Müdürlüğünden yağış uyarısı yapıldı. 2 gün daha sürecek olan güneş, uzun bir süre kendini özletecek. Sağanak yağış, günlerce sürecek. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre hava bugün olduğu gibi yarın da parçalı bulutlu ve güneşli. Sıcaklık ise en düşük 14, en yüksek 21 derece.

10 Ekim Çarşamba günü güneş yüzünü bu hafta için son kez gösterecek. Parçalı bulutlu ve güneşli bir havanın etkili olacağı çarşamba günü sıcaklık en düşük 13, en yüksek 22 derece seviyesinde seyredecek.

11 Ekim Perşembe günü güneş kenti terk edecek, yerini günlerce sürecek olan sağanak yağışa bırakacak. Sıcaklık en düşük 14, en yüksek 23 derece olacak.

12 Ekim Cuma günü de sağanak yağış sürecek, sıcaklık en düşük 15, en yüksek 22 derece olarak hissedilecek.

13 Ekim Cumartesi günü de yağış devam edecek, sıcaklık en düşük 16, en yüksek 21 derece seviyesinde seyredecek. Orta vadeli uzun tahminlere bakıldığında

14 Ekim Pazar ve 15 Ekim Pazartesi günü için de sağanak yağmur uyarısı var. İlerleyen günlerde hava açacak mı, güneş mi açacak henüz belli değil. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.