Yağmur Geliyor! Günlerce Sürecek

Kocaeli 07.06.2020 - 18:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yağmur Geliyor! Günlerce Sürecek

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü duyurdu, yağmur geliyor ve günlerce sürecek! Ancak yağmur, sadece 1 gün gök gürültülü sağanak şeklinde düşecek, sonrasında ise yaz yağmuru şeklinde ve yer yer görülecek. Sıcaklıklarda hissedilir bir düşüş beklenmiyor. İşte haftalık hava tahmin raporu… Kocaeli’de bir süredir devam eden güneşli havaya, bu hafta ara verilecek. Haftaya güneşle başlayacak ve birkaç gün güneşli havanın süreceği Kocaeli, sonrasında 4 gün boyunca yağmurlu havanın etkisi altına girecek. Ancak yağmur sadece 1 gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış şeklinde görülecek, sonrasında yerini mevzi sağanak yağışa ve yaz yağmuruna bırakacak. Yağmurla birlikte sıcaklıkta düşüş beklense de hissedilir derecede değil.  İşte haftalık hava durumu…  Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre, Kocaeli yeni haftaya parçalı bulutlu ve güneşli bir havada girecek. Sıcaklık en düşük 19, en yüksek 29 derece olacak. Parçalı bulutlu havanın devam edeceği 9 Haziran Salı günü sıcaklık 2 derece artacak. En düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık 31 derece seviyesinde seyredecek. Haftanın son yağmursuz günü olan 10 Haziran Çarşamba günü sıcaklık 2 derece daha artacak. En düşük sıcaklık 20, en yüksek sıcaklık 33 derece olarak hissedilecek. 11 Haziran Perşembe günü, güneşli havalarda toplanan nem yağmura dönüşecek. Gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği perşembe günü, sıcaklık en düşük 21, en yüksek 31 derece olacak. 12 Haziran Cuma günü mevzi sağanak yağış beklentisi var. Yani yağmur, yer yer etkisini gösterecek. Sıcaklık 4 derece düşecek. En düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık 27 derece seviyesinde seyredecek. Orta vadeli tahminlere baktığımızda ise sokağa çıkma yasağının artık uygulanmadığı hafta sonunun yağış durumuyla ilgili bilgiler paylaşılmış. Bu rapora göre 13 Haziran Cumartesi ve 14 Haziran Pazar günü hava hem güneşli hem de yer yer sağanak yağmurlu. Sıcaklıkla ilgili ise bir bilgi paylaşımı yok.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü duyurdu, yağmur geliyor ve günlerce sürecek! Ancak yağmur, sadece 1 gün gök gürültülü sağanak şeklinde düşecek, sonrasında ise yaz yağmuru şeklinde ve yer yer görülecek. Sıcaklıklarda hissedilir bir düşüş beklenmiyor. İşte haftalık hava tahmin raporu…

Kocaeli’de bir süredir devam eden güneşli havaya, bu hafta ara verilecek. Haftaya güneşle başlayacak ve birkaç gün güneşli havanın süreceği Kocaeli, sonrasında 4 gün boyunca yağmurlu havanın etkisi altına girecek. Ancak yağmur sadece 1 gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış şeklinde görülecek, sonrasında yerini mevzi sağanak yağışa ve yaz yağmuruna bırakacak. Yağmurla birlikte sıcaklıkta düşüş beklense de hissedilir derecede değil. 

İşte haftalık hava durumu… 
Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre, Kocaeli yeni haftaya parçalı bulutlu ve güneşli bir havada girecek. Sıcaklık en düşük 19, en yüksek 29 derece olacak. Parçalı bulutlu havanın devam edeceği 9 Haziran Salı günü sıcaklık 2 derece artacak. En düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık 31 derece seviyesinde seyredecek. Haftanın son yağmursuz günü olan 10 Haziran Çarşamba günü sıcaklık 2 derece daha artacak. En düşük sıcaklık 20, en yüksek sıcaklık 33 derece olarak hissedilecek. 11 Haziran Perşembe günü, güneşli havalarda toplanan nem yağmura dönüşecek. Gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği perşembe günü, sıcaklık en düşük 21, en yüksek 31 derece olacak. 12 Haziran Cuma günü mevzi sağanak yağış beklentisi var. Yani yağmur, yer yer etkisini gösterecek. Sıcaklık 4 derece düşecek. En düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık 27 derece seviyesinde seyredecek. Orta vadeli tahminlere baktığımızda ise sokağa çıkma yasağının artık uygulanmadığı hafta sonunun yağış durumuyla ilgili bilgiler paylaşılmış. Bu rapora göre 13 Haziran Cumartesi ve 14 Haziran Pazar günü hava hem güneşli hem de yer yer sağanak yağmurlu. Sıcaklıkla ilgili ise bir bilgi paylaşımı yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.