Yağmur yağmasa yenerdik!

Spor 06.03.2018 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yağmur yağmasa yenerdik!

ÇAYIROVASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ EROL ÇAĞLIN, ŞİLE YILDIZ MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Lider Şile Yıldız ile 2-2 berabere kalan Çayırovaspor 1 puana sevinemiyor. Kazanabilecekleri bir maçı berabere bitirdikleri için üzgün olduklarını dile getiren yeşil-siyahlı ekibin çalıştırıcısı Erol Çağlın, “Biz pas yapan takımız. Maça iyi başladık ve golü de bulduk. Bardaktan boşalırcasına yağan yağmur futbolumuzu olumsuz yönde etkiledi. Eğer yağmursuz bir havada maçı oynamış olsaydık biz kazanmış olurduk. Yine de deplasmanda alınan 1 puan iyidir” dedi. HAKEM BİZİ OYNATMADI Maçın hakemini de eleştiren Çağlın, “Bizi oynatmayan, devamlı durduran bir hakeme karşı oynadık. Böyle bir hakeme karşı oynayınca da işiniz daha da zorlaşıyor. 90 dakika boyunca tüm takdir haklarını onlardan yana kullandı. Umarım bir daha maçımıza gönderilmez” dedi. FİNAL MAÇIMIZ Pazar günü oynayacakları Derince maçına da değinen Çağlın, “Bizim için de rakip için de tam bir final maçı. Kazanan takım baraj maçı oynamadan direkt ligde kalır. Maça iyi konsantre olup kazanmak istiyoruz” diye konuştu.
ÇAYIROVASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ EROL ÇAĞLIN, ŞİLE YILDIZ MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Lider Şile Yıldız ile 2-2 berabere kalan Çayırovaspor 1 puana sevinemiyor. Kazanabilecekleri bir maçı berabere bitirdikleri için üzgün olduklarını dile getiren yeşil-siyahlı ekibin çalıştırıcısı Erol Çağlın, “Biz pas yapan takımız. Maça iyi başladık ve golü de bulduk. Bardaktan boşalırcasına yağan yağmur futbolumuzu olumsuz yönde etkiledi. Eğer yağmursuz bir havada maçı oynamış olsaydık biz kazanmış olurduk. Yine de deplasmanda alınan 1 puan iyidir” dedi.

HAKEM BİZİ OYNATMADI

Maçın hakemini de eleştiren Çağlın, “Bizi oynatmayan, devamlı durduran bir hakeme karşı oynadık. Böyle bir hakeme karşı oynayınca da işiniz daha da zorlaşıyor. 90 dakika boyunca tüm takdir haklarını onlardan yana kullandı. Umarım bir daha maçımıza gönderilmez” dedi.

FİNAL MAÇIMIZ

Pazar günü oynayacakları Derince maçına da değinen Çağlın, “Bizim için de rakip için de tam bir final maçı. Kazanan takım baraj maçı oynamadan direkt ligde kalır. Maça iyi konsantre olup kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.