Yaka Paça Polis Aracına Bindirildi

13.03.2017 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yaka Paça Polis Aracına Bindirildi

Polis aracına binerken direnince yaka paça otomobile bindirildi.

Önceki gece  Ortaköy'de bir gece kulübünü kurşunladığı için bu sabah gözaltına alınan  Onur Özbizerdik, adliyeye sevk edildi. Özbizerdik adliyeye getirilirken oldukça hırçın tavırlar sergilerken, polisler adeta yaka paça araca bindirebildi. Özbizerdik emniyetteki ifadesinde,  Hollanda Konsolosluğu'nu kurşunlamak istediğini, oraya götürülmeyince gece kulübünü kurşunladığını söyledi. GÖZALTINA ALINMIŞTI Yer altı dünyasının ünlü isimlerinden  Dündar Kılıç'ın torunu  Onur Özbizerdik önceki gece  Ulus'ta bir mekanda eğlendi. Gece geç saatlerde mekandan çıkan Özbizerdik valenin kendisini  Ortaköy'e bırakmasını istedi. İddiaya göre  Ortaköy'deki mekana giden Özbizerdik arabadan inmeden mekana doğru ateş etmeye başladı. Olayın ardından mekana ateş ettiği silahı olay yerinde bırakıp kaçan  Onur Özbizerdik bu sabah saatlerinde gözaltına alındı.   "ALKOLLÜ DEĞİLDİM" İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Özbizerdik,  Hollanda ile yaşanan kriz sebebiyle moralinin bozulduğunu, bu yüzden  Ulus'taki mekana kafa dağıtmak için gittiğini savundu. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası olması sebebiyle evden çıkmadığını söyleyen Özbizerdik, "Ben 15 yıldır yeşil ve kırmızı reçeteli ilaç kullanmaktayım. Olay günü gayet sakin ve kendimdeydim. Kesinlikle alkollü değildim" dedi. "SİNİRLİ OLDUĞUM İÇİN KONSOLOSLUĞA GÖTÜRMEDİLER" Mekandan çıktıktan sonra bir mekan çalışanı Kenan isimli kişiye kendisini  Hollanda Konsolosluğu'na bırakmasını istediğini ileri süren Özbizerdik, "Daha sonra plakasını ve markasını hatırlamadığım açık renkli bir araçla tanımadığım kişi ile yola çıktık. Aracı tanımadığım bu şahıs kullanıyordu. Kenan bey bu arkadaşa Onur'u biraz gezdir. Sinirli olduğu için  Hollanda Konsolosluğu'na götürme dedi. Ben ilaçların etkisiyle dalmışım. Ben dışarı baktığımda turuncu renkli valeler ve takım elbiseli, telsizli, kulaklıklı şahıslar vardı. Buranın önü biraz kalabalıktı. Ben de gözümü açar açmaz turuncu renkli kişileri görünce  Hollanda Konsolosluğu sanarak buranın duvarlarına bir şarjör ateş ettim. Daha sonra uyku sersemliği geçince de yanlış yere ateş ettiğimi anladım" dedi. Ateş etmeden önce "Şazi" isimli birin sorduğu iddiaları da sorulan Özbizerdik, Şazi isimli kişinin yakı arkadaşı olduğunu onu sormadığını savundu.
Polis aracına binerken direnince yaka paça otomobile bindirildi.

Önceki gece  Ortaköy'de bir gece kulübünü kurşunladığı için bu sabah gözaltına alınan  Onur Özbizerdik, adliyeye sevk edildi. Özbizerdik adliyeye getirilirken oldukça hırçın tavırlar sergilerken, polisler adeta yaka paça araca bindirebildi. Özbizerdik emniyetteki ifadesinde,  Hollanda Konsolosluğu'nu kurşunlamak istediğini, oraya götürülmeyince gece kulübünü kurşunladığını söyledi.

GÖZALTINA ALINMIŞTI

Yer altı dünyasının ünlü isimlerinden  Dündar Kılıç'ın torunu  Onur Özbizerdik önceki gece  Ulus'ta bir mekanda eğlendi. Gece geç saatlerde mekandan çıkan Özbizerdik valenin kendisini  Ortaköy'e bırakmasını istedi. İddiaya göre  Ortaköy'deki mekana giden Özbizerdik arabadan inmeden mekana doğru ateş etmeye başladı. Olayın ardından mekana ateş ettiği silahı olay yerinde bırakıp kaçan  Onur Özbizerdik bu sabah saatlerinde gözaltına alındı.

 


"ALKOLLÜ DEĞİLDİM"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Özbizerdik,  Hollanda ile yaşanan kriz sebebiyle moralinin bozulduğunu, bu yüzden  Ulus'taki mekana kafa dağıtmak için gittiğini savundu. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası olması sebebiyle evden çıkmadığını söyleyen Özbizerdik, "Ben 15 yıldır yeşil ve kırmızı reçeteli ilaç kullanmaktayım. Olay günü gayet sakin ve kendimdeydim. Kesinlikle alkollü değildim" dedi.


"SİNİRLİ OLDUĞUM İÇİN KONSOLOSLUĞA GÖTÜRMEDİLER"

Mekandan çıktıktan sonra bir mekan çalışanı Kenan isimli kişiye kendisini  Hollanda Konsolosluğu'na bırakmasını istediğini ileri süren Özbizerdik, "Daha sonra plakasını ve markasını hatırlamadığım açık renkli bir araçla tanımadığım kişi ile yola çıktık. Aracı tanımadığım bu şahıs kullanıyordu. Kenan bey bu arkadaşa Onur'u biraz gezdir. Sinirli olduğu için  Hollanda Konsolosluğu'na götürme dedi. Ben ilaçların etkisiyle dalmışım. Ben dışarı baktığımda turuncu renkli valeler ve takım elbiseli, telsizli, kulaklıklı şahıslar vardı. Buranın önü biraz kalabalıktı. Ben de gözümü açar açmaz turuncu renkli kişileri görünce  Hollanda Konsolosluğu sanarak buranın duvarlarına bir şarjör ateş ettim. Daha sonra uyku sersemliği geçince de yanlış yere ateş ettiğimi anladım" dedi.

Ateş etmeden önce "Şazi" isimli birin sorduğu iddiaları da sorulan Özbizerdik, Şazi isimli kişinin yakı arkadaşı olduğunu onu sormadığını savundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.