19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YAKUP TÖRK "TERÖRE KARŞI MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Darıca 20.12.2016 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YAKUP TÖRK "TERÖRE KARŞI MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk Kayseri’de yaşanan bombalı terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Yakup Törk'ün açıklamaları şöyle:

"Cumhuriyetin kurucu değerlerinden uzaklaşıldığı andan itibaren Türkiye bir Ortadoğu bataklığına sürüklenmeye başladı. Türkiye’nin gündeminde hergün terör saldırıları var, gencecik çocuklarımız şehit oluyor."   Yaşanan yönetim zafiyeti nedeniyle o kadar canımızın hayatını kaybettiğini belirten Törk "Bütün dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de kamu düzeninin sağlanması, huzur ve güven ortamının kurulması, terörle mücadele edilmesi Hükümetlerin görevidir. Hükümet makamları yalnız kınama mesajı yayınlayarak değil, bu olaylar yaşanmasın diye önlem alınacak yerlerdir. Bu açıdan gereken özeleştiri açıkça yapılmalı, terör örgütlerine alan bırakan yönetim zafiyeti son bulmalıdır. İktidar, ülkemizin akılcı, bilimsel, sürdürülebilir ve milli bir terörle mücadele politikasına ihtiyacı olduğunu vakit geçirmeksizin kabul etmelidir."dedi.   Cumhuriyet Halk Partisi olarak teröre karşı mücadeleye devam edeceklerini ve terörle mücadelede hükümete her türlü desteği vermeye hazır olduklarını yineleyen İlçe Başkanı Yakup Törk "Kayseri’de yaşanan hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.  
Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk Kayseri’de yaşanan bombalı terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Yakup Törk'ün açıklamaları şöyle:

"Cumhuriyetin kurucu değerlerinden uzaklaşıldığı andan itibaren Türkiye bir Ortadoğu bataklığına sürüklenmeye başladı. Türkiye’nin gündeminde hergün terör saldırıları var, gencecik çocuklarımız şehit oluyor."

 

Yaşanan yönetim zafiyeti nedeniyle o kadar canımızın hayatını kaybettiğini belirten Törk "Bütün dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de kamu düzeninin sağlanması, huzur ve güven ortamının kurulması, terörle mücadele edilmesi Hükümetlerin görevidir. Hükümet makamları yalnız kınama mesajı yayınlayarak değil, bu olaylar yaşanmasın diye önlem alınacak yerlerdir. Bu açıdan gereken özeleştiri açıkça yapılmalı, terör örgütlerine alan bırakan yönetim zafiyeti son bulmalıdır. İktidar, ülkemizin akılcı, bilimsel, sürdürülebilir ve milli bir terörle mücadele politikasına ihtiyacı olduğunu vakit geçirmeksizin kabul etmelidir."dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi olarak teröre karşı mücadeleye devam edeceklerini ve terörle mücadelede hükümete her türlü desteği vermeye hazır olduklarını yineleyen İlçe Başkanı Yakup Törk "Kayseri’de yaşanan hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.