19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yakup Törk'ün kızı oldu

Darıca 04.01.2017 - 18:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yakup Törk'ün kızı oldu

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk'ün ikinci çocuğu dünyaya gözlerini açtı.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Anadolu Sağlık Merkezi'nde dünyaya gelen kızına Güneş ismini verdi. Yakup Törk'ün eşi Esra Törk ve kızı Güneş'in sağlık durumlarınında çok iyi olduğu öğrenildi. Daha önce bir oğlu olan Törk çifti dünyaya gelen Güneş bebek sonrası ikinci kez anne-baba olma heyecanı yaşıyorlar. Hedef Gazetesi olarak Törk Ailesi'ne hayırlı olsun dileklerimizi gönderirken Bebek Güneş'e hoşgeldin diyoruz.
Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk'ün ikinci çocuğu dünyaya gözlerini açtı.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Anadolu Sağlık Merkezi'nde dünyaya gelen kızına Güneş ismini verdi. Yakup Törk'ün eşi Esra Törk ve kızı Güneş'in sağlık durumlarınında çok iyi olduğu öğrenildi. Daha önce bir oğlu olan Törk çifti dünyaya gelen Güneş bebek sonrası ikinci kez anne-baba olma heyecanı yaşıyorlar.

Hedef Gazetesi olarak Törk Ailesi'ne hayırlı olsun dileklerimizi gönderirken Bebek Güneş'e hoşgeldin diyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.