Yalçın Topçu, Kocaeli'ye geliyor

Kocaeli 11.06.2019 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yalçın Topçu, Kocaeli'ye geliyor

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, bir sempozyum için İzmit’e geliyor.

Körfez Fen Lisesi’nin; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, İbn-i Haldun Üniversitesi ve Yerli Düşünce Derneği ile birlikte organize ettiği “Sosyal Medya Araçlarının Medeniyet ve Değerlerimiz Üzerindeki Etkisi” konulu 1. Gençlik Sempozyumu yarın (Salı) gerçekleşecek. BÜYÜKAKIN DA KATILACAK Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu’nun da hem konuşmacı hem de tebliğ yöneticisi olarak katılacağı sempozyum yarın saat 09.00-18.00 arasında Antikkapı'da gerçekleşecek. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da katılacak. Kocaeli'deki 16 proje okulu sempozyumda yer alacak.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, bir sempozyum için İzmit’e geliyor.

Körfez Fen Lisesi’nin; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, İbn-i Haldun Üniversitesi ve Yerli Düşünce Derneği ile birlikte organize ettiği “Sosyal Medya Araçlarının Medeniyet ve Değerlerimiz Üzerindeki Etkisi” konulu 1. Gençlik Sempozyumu yarın (Salı) gerçekleşecek.

BÜYÜKAKIN DA KATILACAK

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu’nun da hem konuşmacı hem de tebliğ yöneticisi olarak katılacağı sempozyum yarın saat 09.00-18.00 arasında Antikkapı'da gerçekleşecek. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da katılacak. Kocaeli'deki 16 proje okulu sempozyumda yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.