YALEZAN Krizi Yönetmenin Tekniğini Anlatacak

Gebze 06.02.2017 - 19:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

YALEZAN Krizi Yönetmenin Tekniğini Anlatacak

Uluslararası Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz, GENÇSİAD tarafından düzenlenecek olan seminerde ikna mühendisliği, kriz yönetimi ve liderliği anlatacak.

OLC Türkiye Eğitim Merkezi’nden Uluslararası Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz topluma yönelik eğitim seminerlerini çeşitli sivil toplum örgütleri işbirliğinde sürdürüyor. 15 Ocak Pazar günü ÇYDD Gebze Şubesi’nin düzenlediği seminerde, “Etkili İletişim” konusunu işleyen Yılmaz, bu sefer Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği – GENÇSİAD tarafından konuk edilecek. Yılmaz, 10 Şubat Cuma günü akşamı Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda düzenlenecek seminerde “İkna mühendisliği, kriz yönetimi ve liderlik” konularına değinecek.   Geçtiğimiz yıl aralık ayında Kaynes Eğitim firması işbirliğinde, “Değişen Dünyada İş Geliştirme Modeli” konulu bir seminere ev sahipliği yapan ve Değişim Danışmanı Demet Demirer’i ağırlayan A.Lokman Kılıç başkanlığındaki GENÇSİAD yeni seminerinde Fulya Yalezan Yılmaz’ı konuk edecek. Başkan Yılmaz seminere tüm dernek üyelerinin ve konuya ilgi gösterenlerin davetli olduğunu söyledi.   Geçtiğimiz yıl aralık ayında Kaynes Eğitim firması işbirliğinde, “Değişen Dünyada İş Geliştirme Modeli” konulu bir seminere ev sahipliği yapan ve Değişim Danışmanı Demet Demirer’i ağırlayan A.Lokman Kılıç başkanlığındaki GENÇSİAD yeni seminerinde Fulya Yalezan Yılmaz’ı konuk edecek. Başkan Yılmaz seminere tüm dernek üyelerinin ve konuya ilgi gösterenlerin davetli olduğunu söyledi.      Fulya Yalezan Yılmaz Kimdir       Fulya Yalezan Yılmaz eğitiminin tamamını İngiltere ve Kanada’da aldı. Siyasal Bilgiler ve Uluslar arası İlişkiler, Uluslar arası Hukuk ve son olarak Cambrige Üniversitesi’nden İngilizce öğretmenliği dahil olmak üzere üç ayrı akademik diploma sahibi. Kurumsal ve bireysel düzeylerde iş adamları ve siyasetçilere stratejik danışmanlık, gençlere yurtdışı eğitim danışmanlığı yapıyor. 30 ülkenin eğitim sistemini yerinde araştıran Fulya Yalezan Yılmaz, bu ülkelerin tanınmış danışman listelerinde de yer edindi. Dünyanın her ülkesinde tıptan hukuka kadar her eğitimin hangi maliyet ve süreçlerle alınabileceğini anlatıyor. Portföyünde ilkokuldan üniversiteye kadar geniş bir yelpazede 15 ayrı dilde eğitim veren binlerce eğitim kurumu var. Kurumsal danışmanlık çalışmalarıyla ülke çapında hizmet veren Yılmaz, Finlandiya teknik üniversiteleri ile batılı özel üniversitelerin Türkiye’de akademilik ortaklıklar yapmalarını sağlıyor. Üniversite çağındaki tüm öğrencilerin, alması gereken uluslararası dil uzmanlığı sınavı IELTS’de İngiltere Dışişleri Bakanlığı’nın Kültür Birimi British Council tarafından uzman okutman eğitimleri ve sertifikasyonu ile ABD, Kanada, Avustralya, İngiltere gibi ülkelerin eğitim danışmanı akreditasyonuna sahip.  
Uluslararası Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz, GENÇSİAD tarafından düzenlenecek olan seminerde ikna mühendisliği, kriz yönetimi ve liderliği anlatacak.

OLC Türkiye Eğitim Merkezi’nden Uluslararası Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz topluma yönelik eğitim seminerlerini çeşitli sivil toplum örgütleri işbirliğinde sürdürüyor. 15 Ocak Pazar günü ÇYDD Gebze Şubesi’nin düzenlediği seminerde, “Etkili İletişim” konusunu işleyen Yılmaz, bu sefer Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği – GENÇSİAD tarafından konuk edilecek. Yılmaz, 10 Şubat Cuma günü akşamı Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda düzenlenecek seminerde “İkna mühendisliği, kriz yönetimi ve liderlik” konularına değinecek.

 

Geçtiğimiz yıl aralık ayında Kaynes Eğitim firması işbirliğinde, “Değişen Dünyada İş Geliştirme Modeli” konulu bir seminere ev sahipliği yapan ve Değişim Danışmanı Demet Demirer’i ağırlayan A.Lokman Kılıç başkanlığındaki GENÇSİAD yeni seminerinde Fulya Yalezan Yılmaz’ı konuk edecek. Başkan Yılmaz seminere tüm dernek üyelerinin ve konuya ilgi gösterenlerin davetli olduğunu söyledi.

  Geçtiğimiz yıl aralık ayında Kaynes Eğitim firması işbirliğinde, “Değişen Dünyada İş Geliştirme Modeli” konulu bir seminere ev sahipliği yapan ve Değişim Danışmanı Demet Demirer’i ağırlayan A.Lokman Kılıç başkanlığındaki GENÇSİAD yeni seminerinde Fulya Yalezan Yılmaz’ı konuk edecek. Başkan Yılmaz seminere tüm dernek üyelerinin ve konuya ilgi gösterenlerin davetli olduğunu söyledi.

 

 

 Fulya Yalezan Yılmaz Kimdir

 
 
 
Fulya Yalezan Yılmaz eğitiminin tamamını İngiltere ve Kanada’da aldı. Siyasal Bilgiler ve Uluslar arası İlişkiler, Uluslar arası Hukuk ve son olarak Cambrige Üniversitesi’nden İngilizce öğretmenliği dahil olmak üzere üç ayrı akademik diploma sahibi. Kurumsal ve bireysel düzeylerde iş adamları ve siyasetçilere stratejik danışmanlık, gençlere yurtdışı eğitim danışmanlığı yapıyor. 30 ülkenin eğitim sistemini yerinde araştıran Fulya Yalezan Yılmaz, bu ülkelerin tanınmış danışman listelerinde de yer edindi. Dünyanın her ülkesinde tıptan hukuka kadar her eğitimin hangi maliyet ve süreçlerle alınabileceğini anlatıyor. Portföyünde ilkokuldan üniversiteye kadar geniş bir yelpazede 15 ayrı dilde eğitim veren binlerce eğitim kurumu var. Kurumsal danışmanlık çalışmalarıyla ülke çapında hizmet veren Yılmaz, Finlandiya teknik üniversiteleri ile batılı özel üniversitelerin Türkiye’de akademilik ortaklıklar yapmalarını sağlıyor. Üniversite çağındaki tüm öğrencilerin, alması gereken uluslararası dil uzmanlığı sınavı IELTS’de İngiltere Dışişleri Bakanlığı’nın Kültür Birimi British Council tarafından uzman okutman eğitimleri ve sertifikasyonu ile ABD, Kanada, Avustralya, İngiltere gibi ülkelerin eğitim danışmanı akreditasyonuna sahip.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.