19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yalsız tarihe geçti

Spor 22.03.2020 - 14:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yalsız tarihe geçti

Beylikbağı Spor Kulübü Başkanı Fatih Ümit Yalsız şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada duygularını şu şekilde aktardı: Beylikbağıspor olarak 3 yıl aradan sonra katıldığımız 2. Amatör Lig’de şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1996 yılında, 13 yaşımda futbola başladığım kulübümüzde, A takımda da futbolcu, takım kaptanı, yönetici ve antrenör olarak şampiyonluklar yaşadım. Rabbime hamdolsun ki kulüp başkanı olarak da şampiyonluk gördüm.   TEŞEKKÜR EDİYORUM İnşallah ilerleyen süreçlerde A takım ve altyapı bazında Beylikbağıspor Kulübü marka olma yönünde ilerlemeye devam edecektir. Bu başarıların elde edilmesi tabii ki ekip işidir. Başta yönetim kurulu üyelerim, antrenör arkadaşlarım, Beylikbağıspor’daki futbolcu, tekvando sporcularına, sporcu ailelerimize, bölge halkımıza ve taraftar grubumuz Beylikbağı Tayfa’nın en ufağından en küçüğüne, tüm kardeşlerime sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım.   SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle liglerin ertelenmesi son derece doğal bir gelişme. Sağlık her şeyden önemlidir. Devletimizin almış olduğu önlemlere uymaya gayret göstermeli, hep birlikte bu zorlu durumun üstesinden gelmeliyiz. Sağlık varsa sen de varsın.

Beylikbağı Spor Kulübü Başkanı Fatih Ümit Yalsız şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada duygularını şu şekilde aktardı: Beylikbağıspor olarak 3 yıl aradan sonra katıldığımız 2. Amatör Lig’de şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1996 yılında, 13 yaşımda futbola başladığım kulübümüzde, A takımda da futbolcu, takım kaptanı, yönetici ve antrenör olarak şampiyonluklar yaşadım. Rabbime hamdolsun ki kulüp başkanı olarak da şampiyonluk gördüm.  

TEŞEKKÜR EDİYORUM

İnşallah ilerleyen süreçlerde A takım ve altyapı bazında Beylikbağıspor Kulübü marka olma yönünde ilerlemeye devam edecektir. Bu başarıların elde edilmesi tabii ki ekip işidir. Başta yönetim kurulu üyelerim, antrenör arkadaşlarım, Beylikbağıspor’daki futbolcu, tekvando sporcularına, sporcu ailelerimize, bölge halkımıza ve taraftar grubumuz Beylikbağı Tayfa’nın en ufağından en küçüğüne, tüm kardeşlerime sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım.  

SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle liglerin ertelenmesi son derece doğal bir gelişme. Sağlık her şeyden önemlidir. Devletimizin almış olduğu önlemlere uymaya gayret göstermeli, hep birlikte bu zorlu durumun üstesinden gelmeliyiz. Sağlık varsa sen de varsın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.