19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yaman, Çayırova’da gençlerin konuğu oldu

Çayırova 03.04.2017 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yaman, Çayırova’da gençlerin konuğu oldu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları'nın düzenlediği ‘Genç Kürsü’ programına katılarak, gençlere anayasa değişikliği ve halk oylamasını anlattı

  Çayırova’da genç kürsünün konuğu olan Kocaeli Milletvekili Yaman gençlere önemli açıklamalarda bulunarak “Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ konusunda fikir alışveriş de bulundu. Yaman, anayasa değişikliğinde seçilme yaşının 25’ten 18’e indirildiğini hatırlattı. Gençlere önem veren, gençlere değer veren bir parti olduklarını söyleyen Yaman, AK Parti hükümetlerinin gençlerle ilgili birçok düzenleme yaptığını belirterek, “İlçe Gençlik Kollarımızın başkanlığında siz değerli genç kardeşlerimizle bir arada olmak bizleri mutlu etti. Anayasa değişikli maddeleri arasında siz gençlerimizi de yakından ilgilendiriyor. Değişikliğin 3’üncü maddesinde seçilme yaşı 18’e indiriliyor. Biz çünkü gençlerimize güveniyoruz. 18 yaşına gelen gençlerimiz evlenebiliyorlar, ticaret veya esnaflıkla uğraşıyorlar, hatta ve hatta 18 yaşını geçtikleri için oy kullanıyorlar. Neden 18 yaşını geçen gencimizin seçilme hakkı olmasın. Seçebiliyor bir başkasını kendisi de seçilebilsin. Bu anayasa değişikliği paketi gençlerimizi yakından ilgilendiriyor” dedi.   BİZ GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ Seçilme yaşının 18’e indirilmesi maddesinin dışında kalan 17 maddenin de Türkiye’nin geleceği için önemli birer madde olduğunu vurgulayan Yaman, “16 Nisan hepimiz için birer milat olacak. AK Parti hükümetinin göreve geldiği günden bu yana hedef olarak belirlediği 2023 vizyonunu yakalamamız için bu seçimde hepimize önemli bir görev düşüyor. Hep birlikte “Evet” diyecek ve ülkemizin aydınlık yarınlarına birer ışık saçacağız. Büyük Türkiye’nin adımı referandum sandıklarından çıkacak “Evet” oyları belirleyecek. Biz geleceğimiz olan gençlerimize güveniyoruz. Dedi.Yaman, konuşmasının ardından gençlerin anayasa değişikliği konusundaki sorularını yanıtladı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları'nın düzenlediği ‘Genç Kürsü’ programına katılarak, gençlere anayasa değişikliği ve halk oylamasını anlattı

 

Çayırova’da genç kürsünün konuğu olan Kocaeli Milletvekili Yaman gençlere önemli açıklamalarda bulunarak “Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ konusunda fikir alışveriş de bulundu. Yaman, anayasa değişikliğinde seçilme yaşının 25’ten 18’e indirildiğini hatırlattı. Gençlere önem veren, gençlere değer veren bir parti olduklarını söyleyen Yaman, AK Parti hükümetlerinin gençlerle ilgili birçok düzenleme yaptığını belirterek, “İlçe Gençlik Kollarımızın başkanlığında siz değerli genç kardeşlerimizle bir arada olmak bizleri mutlu etti. Anayasa değişikli maddeleri arasında siz gençlerimizi de yakından ilgilendiriyor. Değişikliğin 3’üncü maddesinde seçilme yaşı 18’e indiriliyor. Biz çünkü gençlerimize güveniyoruz. 18 yaşına gelen gençlerimiz evlenebiliyorlar, ticaret veya esnaflıkla uğraşıyorlar, hatta ve hatta 18 yaşını geçtikleri için oy kullanıyorlar. Neden 18 yaşını geçen gencimizin seçilme hakkı olmasın. Seçebiliyor bir başkasını kendisi de seçilebilsin. Bu anayasa değişikliği paketi gençlerimizi yakından ilgilendiriyor” dedi.

 

BİZ GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Seçilme yaşının 18’e indirilmesi maddesinin dışında kalan 17 maddenin de Türkiye’nin geleceği için önemli birer madde olduğunu vurgulayan Yaman, “16 Nisan hepimiz için birer milat olacak. AK Parti hükümetinin göreve geldiği günden bu yana hedef olarak belirlediği 2023 vizyonunu yakalamamız için bu seçimde hepimize önemli bir görev düşüyor. Hep birlikte “Evet” diyecek ve ülkemizin aydınlık yarınlarına birer ışık saçacağız. Büyük Türkiye’nin adımı referandum sandıklarından çıkacak “Evet” oyları belirleyecek. Biz geleceğimiz olan gençlerimize güveniyoruz. Dedi.Yaman, konuşmasının ardından gençlerin anayasa değişikliği konusundaki sorularını yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.