Yaman da MÜSİAD’a Katıldı

Gebze 28.12.2017 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yaman da MÜSİAD’a Katıldı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, dün düzenlenen törenle MÜSİAD’a katıldı.

Gebze MÜSİAD, her geçen gün bünyesine katılan önemli isimlerle güçleniyor. Bu isimlerden birisi de Milletvekili Cemil Yaman oldu. Dün yapılan törende Yaman, MÜSİAD ailesine katıldığı için mutlu olduğunu belirterek, “ben Gebzeliyim ve Gebzeli olmaktan gururluyum. Kocaeli Paris’ten güzel bir şehir, Gebze’de Kocaeli’nin incisi” dedi. MÜSİAD SÜREKLİ BÜYÜYOR Gebze MÜSİAD bölgemizin önemli isimlerinin katılımı ile sürekli büyüyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut gibi isimlerin üyesi olduğu MÜSİAD Ailesine AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’da katıldı. Dün düzenlenen törene AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, STK Başkanları ve yöneticiler katıldı. MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım, Cemil Yaman’ın üyeliğinden mutluluk duyduklarını belirterek, Yaman’a teşekkür etti. KOCAELİ PARİS’TEN GÜZEL MÜSİAD’ın önemine değinen Cemil Yaman, Kocaeli ve Gebze’nin de güzelliklerinden söz etti. Yaman, “Kocaeli dinamek bir şehir, son 12 yılda daha çok gelişti. Kocaeli Paris’ten daha güzel, Gebze7de Kocaeli’nin incisi. Gebze Türkiye’nin en önemli ilçesi. Ben kendimi her zaman Gebzeli gördüm, ‘Gebzeliyim’ demekten de gurur duyuyorum. MÜSİAD, Ülke ekonomisine önemli katkı sunan bir kuruluş. Gebze MÜSİAD’da bölgemizde istihdamı arttırmak için ciddi çalışmalar yapıyor. Bu Ailenin bir üyesi olmaktan dolayı mutluyum” dedi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, dün düzenlenen törenle MÜSİAD’a katıldı.

Gebze MÜSİAD, her geçen gün bünyesine katılan önemli isimlerle güçleniyor. Bu isimlerden birisi de Milletvekili Cemil Yaman oldu. Dün yapılan törende Yaman, MÜSİAD ailesine katıldığı için mutlu olduğunu belirterek, “ben Gebzeliyim ve Gebzeli olmaktan gururluyum. Kocaeli Paris’ten güzel bir şehir, Gebze’de Kocaeli’nin incisi” dedi.

MÜSİAD SÜREKLİ BÜYÜYOR

Gebze MÜSİAD bölgemizin önemli isimlerinin katılımı ile sürekli büyüyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut gibi isimlerin üyesi olduğu MÜSİAD Ailesine AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’da katıldı. Dün düzenlenen törene AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, STK Başkanları ve yöneticiler katıldı. MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım, Cemil Yaman’ın üyeliğinden mutluluk duyduklarını belirterek, Yaman’a teşekkür etti.

KOCAELİ PARİS’TEN GÜZEL

MÜSİAD’ın önemine değinen Cemil Yaman, Kocaeli ve Gebze’nin de güzelliklerinden söz etti. Yaman, “Kocaeli dinamek bir şehir, son 12 yılda daha çok gelişti. Kocaeli Paris’ten daha güzel, Gebze7de Kocaeli’nin incisi. Gebze Türkiye’nin en önemli ilçesi. Ben kendimi her zaman Gebzeli gördüm, ‘Gebzeliyim’ demekten de gurur duyuyorum. MÜSİAD, Ülke ekonomisine önemli katkı sunan bir kuruluş. Gebze MÜSİAD’da bölgemizde istihdamı arttırmak için ciddi çalışmalar yapıyor. Bu Ailenin bir üyesi olmaktan dolayı mutluyum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.