YAMAN'DAN AK PARTİ DARICA'YA ZİYARET

Darıca 12.01.2016 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YAMAN'DAN AK PARTİ DARICA'YA ZİYARET

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman önceki gün AK Parti Darıca İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Darıca’da bir dizi ziyaretler yapan Yaman’a İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Belediye Başkan Vekili Ahmet Hakan Hocaoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk eşlik etti. YAMAN “KINIYORUM” AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ziyaret arasında Nenehatun Mahalle Teşkilatını da unutmayarak teşkilatı ziyaret etti. Yaman; “yapılan hain saldırıdan dolayı yeniden tadilat gören teşkilatımıza geçmiş olsun diliyorum ve bu elim olayı kınıyorum.” Dedi. BIYIK TEŞEKKÜR ETTİ AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise “Vekilimiz Cemil Yaman’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman önceki gün AK Parti Darıca İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Darıca’da bir dizi ziyaretler yapan Yaman’a İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Belediye Başkan Vekili Ahmet Hakan Hocaoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk eşlik etti.

YAMAN “KINIYORUM”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ziyaret arasında Nenehatun Mahalle Teşkilatını da unutmayarak teşkilatı ziyaret etti. Yaman; “yapılan hain saldırıdan dolayı yeniden tadilat gören teşkilatımıza geçmiş olsun diliyorum ve bu elim olayı kınıyorum.” Dedi.

BIYIK TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise “Vekilimiz Cemil Yaman’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.