Yaman'dan ilk açıklama

Dilovası 03.11.2015 - 13:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yaman'dan ilk açıklama

1 Kasım Genel Seçimlerinin sonuçlanmasıya kendisine TBMM yolu açılan Cemil Yaman ilk açıklamasını yaptı.

Kişisel sosyal paylaşım hesabından yapan Cemil Yaman, "Değerli Dava Arkadaşlarım, Aziz Milletim ve Ak Parti ailesinin çok kıymetli gönül dostları; Öncelikle, 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerinin vatanımıza, milletimize, memleketimize hayırlı olmasını, hayırlar getirmesini diliyorum.  7 Haziran seçimlerinden sonraki süreci hep birlikte takip ettik. Sonuçların, tek başına bir iktidara izin vermediğini üzülerek gördük. Bu sonuçlar hepimiz için aslında bir uyarı niteliği taşıyordu. Bizler de tüm parti teşkilatları olarak milletimizin bu uyarısını dikkate aldık ve büyük bir özenle ve ilk günkü heyecanla sahaya indik. Bu amaçla milletimizin beklenti ve çağrıları doğrultusunda büyük bir seçim mücadelesi verdik. Bunun bir sonucu olarak da Ak Partimizi tarihte eşine az rastlanır bir oy oranıyla iktidara taşıdık. Bu büyük başarının arkasındaki en önemli güç ise siz değerli Ak Partili kardeşlerimin sonsuz güvenidir. Sizlerin çaba ve gayretleri olmasaydı, böylesine önemli bir başarı elde edilemezdi.  Ben bu vesileyle partimizin tüm kadrolarına; Başta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn Fikri Işık beye Büyükşehir Belediye Başkanı Sn İbrahim Karaosmanoğlu beye ,Kocaeli Ak Parti Sn Şemsettin Ceyhan beye, İlçe Belediye başkanlarımıza,Belediye Meclis üyelerimize, İl ve İlçe Kadın kolları ve Gençlik kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine, Mahalle Başkanlarımıza ve yönetimlerine, Sandık müşahitlerimize, Muhtarlarımıza ve Aziz Milletimize en kalbi duygularımla şükranlarımı arz ediyorum. Hep birlikte Ak Parti’nin aydınlığında Yeni Türkiye’ye hizmet yolunda başarı dileklerimle…1szölerine yer verdi.
1 Kasım Genel Seçimlerinin sonuçlanmasıya kendisine TBMM yolu açılan Cemil Yaman ilk açıklamasını yaptı.

Kişisel sosyal paylaşım hesabından yapan Cemil Yaman, "Değerli Dava Arkadaşlarım, Aziz Milletim ve Ak Parti ailesinin çok kıymetli gönül dostları;
Öncelikle, 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerinin vatanımıza, milletimize, memleketimize hayırlı olmasını, hayırlar getirmesini diliyorum. 
7 Haziran seçimlerinden sonraki süreci hep birlikte takip ettik. Sonuçların, tek başına bir iktidara izin vermediğini üzülerek gördük. Bu sonuçlar hepimiz için aslında bir uyarı niteliği taşıyordu. Bizler de tüm parti teşkilatları olarak milletimizin bu uyarısını dikkate aldık ve büyük bir özenle ve ilk günkü heyecanla sahaya indik. Bu amaçla milletimizin beklenti ve çağrıları doğrultusunda büyük bir seçim mücadelesi verdik. Bunun bir sonucu olarak da Ak Partimizi tarihte eşine az rastlanır bir oy oranıyla iktidara taşıdık. Bu büyük başarının arkasındaki en önemli güç ise siz değerli Ak Partili kardeşlerimin sonsuz güvenidir. Sizlerin çaba ve gayretleri olmasaydı, böylesine önemli bir başarı elde edilemezdi. 
Ben bu vesileyle partimizin tüm kadrolarına; Başta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn Fikri Işık beye Büyükşehir Belediye Başkanı Sn İbrahim Karaosmanoğlu beye ,Kocaeli Ak Parti Sn Şemsettin Ceyhan beye, İlçe Belediye başkanlarımıza,Belediye Meclis üyelerimize, İl ve İlçe Kadın kolları ve Gençlik kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine, Mahalle Başkanlarımıza ve yönetimlerine, Sandık müşahitlerimize, Muhtarlarımıza ve Aziz Milletimize en kalbi duygularımla şükranlarımı arz ediyorum. Hep birlikte Ak Parti’nin aydınlığında Yeni Türkiye’ye hizmet yolunda başarı dileklerimle…1szölerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.