Yaman’dan Körfez turu!

Kocaeli 02.02.2016 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yaman’dan Körfez turu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, TBMM çalışmalarından sonra önceki gün İlimize gelerek ilçe temaslarını sürdürdü.

Yaman, önceki gün Körfez İlçede bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte nokta ziyaretler yapan Yaman, bilgiler aldı. İlk olarak Körfez İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Can'ı ziyaret ederek Körfez turuna başlayan Yaman, ardından Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın'ı ziyaret etti. Yaman son olarak, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Fatih Güneş'i ziyaret ederek Körfez turunu tamamladı. 
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, TBMM çalışmalarından sonra önceki gün İlimize gelerek ilçe temaslarını sürdürdü.

Yaman, önceki gün Körfez İlçede bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte nokta ziyaretler yapan Yaman, bilgiler aldı. İlk olarak Körfez İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Can'ı ziyaret ederek Körfez turuna başlayan Yaman, ardından Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan,

Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın'ı ziyaret etti. Yaman son olarak, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Fatih Güneş'i ziyaret ederek Körfez turunu tamamladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.