YAMAN’DAN YATIRIM TOPLANTISI!

Çayırova 16.12.2015 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YAMAN’DAN YATIRIM TOPLANTISI!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, önceki gün Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ve Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret etti. Gebze Bölgesi’nin Milletvekili olarak seçilen ve bölge ile koordinasyonunu seçildiği günden beri sıkı tutmaya çalışan Yaman, önce Gebze belediye başkanı Adnan Köşker ile görüştü. Başkan Köşker ile İlçede devam eden çalışmalar hakkında istişare yapan Yaman, seçim vaatleri arasında yer alan Projelerin durumuyla da ilgili fizibilite çalışması yaptı. Yaman’a Adnan Köşker’i ziyaretinde Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba da eşlik etti. HİZMET ATAĞI YAPILAN ÇAYIROVA Köşker’e yapılan ziyaretin ardından Yaman’ın ikinci durağı Çayırova belediyesi oldu. Burada Başkan Şevki Demirci tarafından ağırlanan Yaman, son zamanlarda önemli çalışmaların yapıldığı Çayırova hakkında Başkan Demirci’den ayrıntılı bilgi aldı. Demirci, ilçenin dört bir yanına hizmet götürdüklerini, üst yapıya yönelik çalışmalarla Çayırova’nın modern bir görünüm kazandığını belirterek, Kent Meydanı, Kent Park gibi projelerle Çayırova’nın Kocaeli’nin gözbebeği olacağını söyledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, önceki gün Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ve Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret etti. Gebze Bölgesi’nin Milletvekili olarak seçilen ve bölge ile koordinasyonunu seçildiği günden beri sıkı tutmaya çalışan Yaman, önce Gebze belediye başkanı Adnan Köşker ile görüştü. Başkan Köşker ile İlçede devam eden çalışmalar hakkında istişare yapan Yaman, seçim vaatleri arasında yer alan Projelerin durumuyla da ilgili fizibilite çalışması yaptı. Yaman’a Adnan Köşker’i ziyaretinde Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba da eşlik etti.

HİZMET ATAĞI YAPILAN ÇAYIROVA

Köşker’e yapılan ziyaretin ardından Yaman’ın ikinci durağı Çayırova belediyesi oldu. Burada Başkan Şevki Demirci tarafından ağırlanan Yaman, son zamanlarda önemli çalışmaların yapıldığı Çayırova hakkında Başkan Demirci’den ayrıntılı bilgi aldı. Demirci, ilçenin dört bir yanına hizmet götürdüklerini, üst yapıya yönelik çalışmalarla Çayırova’nın modern bir görünüm kazandığını belirterek, Kent Meydanı, Kent Park gibi projelerle Çayırova’nın Kocaeli’nin gözbebeği olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.