Yaman Demirci'ye gitti

Çayırova 05.11.2015 - 14:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yaman Demirci'ye gitti

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, başkanlık makamında 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den 26.Dönem Milletvekili seçilen Cemil Yaman’ı ağırladı.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte başkan Demirci’yiziyaret eden Yaman, seçimlerde Çayırova’da alınan başarıda yerel çalışmalarında katkısının büyük olduğunu kaydetti. 7 Haziran seçimlerinin ardından parti olarak önemli bir çalışma temposu içine girdiklerini ve açıklanan yeni seçim beyannameleri ile Türkiye’nin tamamında önemli başarılar elde ettiklerini ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yerel çalışmalarında seçimlerde büyük bir rol oynadığını belirtti. Türkiye İstikrara Oy Verdi 1 Kasım seçimlerinde Türkiye’nin istikrara oy verdiğini ve AK Parti’nin her alanda gelişime ve kalkınmaya devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci, alınan sonucun Türkiye ve tüm İslam alemi için bir sevinç ve heyecan vesilesi olduğunu söyledi. Belediye olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerinin altını çizen Demirci, “Bizler Belediye Başkanlığı görevine talip olduğumuzda bir şey söylemiştik. Güçlü bir Hükümet, güçlü bir Büyükşehir her zaman ilçe belediyelerimizin eli ayağı olmuştur. Üçlü olsun güçlü olsun diyerek çalışmalarımızı, projelerimizi bu yönde planlamıştık. 1 Kasım seçimlerinden aldığımız başarılı sonuç elde edilen güven ve istikrarla beraber artık Çayırova’mızı daha iyi yerlere getirecek projelere imza atmaya, devam eden projelerimizi de hızla tamamlamaya gayret edeceğiz” dedi. Ziyaretin sonunda çıkmış olduğu bu yolda AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a başarılar dileyen Demirci, istikrarlı bir şekilde Türkiye’nin daha güçlü olarak yoluna devam edeceğini söyledi.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, başkanlık makamında 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den 26.Dönem Milletvekili seçilen Cemil Yaman’ı ağırladı.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte başkan Demirci’yiziyaret eden Yaman, seçimlerde Çayırova’da alınan başarıda yerel çalışmalarında katkısının büyük olduğunu kaydetti. 7 Haziran seçimlerinin ardından parti olarak önemli bir çalışma temposu içine girdiklerini ve açıklanan yeni seçim beyannameleri ile Türkiye’nin tamamında önemli başarılar elde ettiklerini ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yerel çalışmalarında seçimlerde büyük bir rol oynadığını belirtti.

Türkiye İstikrara Oy Verdi

1 Kasım seçimlerinde Türkiye’nin istikrara oy verdiğini ve AK Parti’nin her alanda gelişime ve kalkınmaya devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci, alınan sonucun Türkiye ve tüm İslam alemi için bir sevinç ve heyecan vesilesi olduğunu söyledi. Belediye olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerinin altını çizen Demirci, “Bizler Belediye Başkanlığı görevine talip olduğumuzda bir şey söylemiştik. Güçlü bir Hükümet, güçlü bir Büyükşehir her zaman ilçe belediyelerimizin eli ayağı olmuştur. Üçlü olsun güçlü olsun diyerek çalışmalarımızı, projelerimizi bu yönde planlamıştık. 1 Kasım seçimlerinden aldığımız başarılı sonuç elde edilen güven ve istikrarla beraber artık Çayırova’mızı daha iyi yerlere getirecek projelere imza atmaya, devam eden projelerimizi de hızla tamamlamaya gayret edeceğiz” dedi. Ziyaretin sonunda çıkmış olduğu bu yolda AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a başarılar dileyen Demirci, istikrarlı bir şekilde Türkiye’nin daha güçlü olarak yoluna devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.