19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yaman, Dilovası’nda kapı kapı dolaştı

Dilovası 13.04.2017 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yaman, Dilovası’nda kapı kapı dolaştı

16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için çalışmalarına Dilovası’nda devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, referandum maddelerini vatandaşlara anlatarak düzenlemenin Türkiye’ye kazandıracaklarını tek tek anlatıyor.  Cumhurbaşkanlığı referandumu için çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, önceki gün Dilovası’nda çalışmalarını sürdürdü. Sabah başlayan program gece ilerleyen saatlere kadar sürdü. Yaman’a Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, SKM Başkanı Fazıl Korkmaz ve yöneticiler eşlik etti. BÜYÜK TÜRKİYE’NİN SEÇİMİ Sabah saatlerinde başlayan programda ev, esnaf, dernek, okul ve gençlerle bir araya gelerek birebir temas sağlayan Yaman, 16 Nisan referandumun Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “AK Parti, ‘dünya beşten büyüktür’ dedi, ‘sözde, kararda milletin’ dediği için partiyi kapatmaya çalıştılar. Bizden önce yargının, asker içerisine sızmış olan bazı alçakların yapmış oldukları müdahalelerle iktidarları devirdiler. Artık bu tür olaylara müsaade etmeyeceğiz. Artık kararı halk verecek. MİLLETİN İRADESİNİN ÜSTÜNDE İRADE OLAMAZ Bugüne geldiğimizde Recep Tayyip Erdoğan 15 yıldır bu ülkede güzel hizmetler yapıyor. Güzel hizmetler yapıyoruz ama bir bakıyorsunuz yargı darbesi için düğmeye basmışlar, bir bakıyorsunuz sokakları kan gölüne çevirerek düğmeye basıyorlar. Anarşiyi, terörü kışkırtıp, onlardan kaos üreterek, ülkeye birilerinin müdahale etmesine vesile olmasını arzu ediyorlar. Milletin iradesinin üzerinde başka bir otoritenin olmaması için bu değişikliğe gerek vardı. Milletimizin dua ve destekleriyle 16 Nisan’da milletimiz kendi iradesine ipotek koymak isteyenlere ders verecek” dedi. DAİMA MİLLET KARARIMIZ “EVET” Dilovalı hemşerilerinden 16 Nisan’da yapılacak referanduma güçlü destek isteyen Yaman, "Batı, sözde demokrasi söylemleri ile ancak kendisini kandırıyor. Milletimiz, egemenliğini tescilleyecek. Artık 'hasta adam Avrupa'. Güçlü Türkiye'nin önünde duramayacaklar. Vesayet dönemleri 16 Nisan'da EVET oyları ile tamamen bitecek. Her gün gelişen dünyada  yeni şartlara uygun daha etkin,daha dinamik bir yönetim sistemine, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ihtiyaç var. Büyüyen Türkiye için, İstiklal için, İstikbal için, daha fazla refah için, daima millet kararımız EVET." dedi. 

16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için çalışmalarına Dilovası’nda devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, referandum maddelerini vatandaşlara anlatarak düzenlemenin Türkiye’ye kazandıracaklarını tek tek anlatıyor. 

Cumhurbaşkanlığı referandumu için çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, önceki gün Dilovası’nda çalışmalarını sürdürdü. Sabah başlayan program gece ilerleyen saatlere kadar sürdü. Yaman’a Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, SKM Başkanı Fazıl Korkmaz ve yöneticiler eşlik etti.

BÜYÜK TÜRKİYE’NİN SEÇİMİ

Sabah saatlerinde başlayan programda ev, esnaf, dernek, okul ve gençlerle bir araya gelerek birebir temas sağlayan Yaman, 16 Nisan referandumun Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “AK Parti, ‘dünya beşten büyüktür’ dedi, ‘sözde, kararda milletin’ dediği için partiyi kapatmaya çalıştılar. Bizden önce yargının, asker içerisine sızmış olan bazı alçakların yapmış oldukları müdahalelerle iktidarları devirdiler. Artık bu tür olaylara müsaade etmeyeceğiz. Artık kararı halk verecek.

MİLLETİN İRADESİNİN ÜSTÜNDE İRADE OLAMAZ

Bugüne geldiğimizde Recep Tayyip Erdoğan 15 yıldır bu ülkede güzel hizmetler yapıyor. Güzel hizmetler yapıyoruz ama bir bakıyorsunuz yargı darbesi için düğmeye basmışlar, bir bakıyorsunuz sokakları kan gölüne çevirerek düğmeye basıyorlar. Anarşiyi, terörü kışkırtıp, onlardan kaos üreterek, ülkeye birilerinin müdahale etmesine vesile olmasını arzu ediyorlar. Milletin iradesinin üzerinde başka bir otoritenin olmaması için bu değişikliğe gerek vardı. Milletimizin dua ve destekleriyle 16 Nisan’da milletimiz kendi iradesine ipotek koymak isteyenlere ders verecek” dedi.

DAİMA MİLLET KARARIMIZ “EVET”

Dilovalı hemşerilerinden 16 Nisan’da yapılacak referanduma güçlü destek isteyen Yaman, "Batı, sözde demokrasi söylemleri ile ancak kendisini kandırıyor. Milletimiz, egemenliğini tescilleyecek. Artık 'hasta adam Avrupa'. Güçlü Türkiye'nin önünde duramayacaklar. Vesayet dönemleri 16 Nisan'da EVET oyları ile tamamen bitecek. Her gün gelişen dünyada  yeni şartlara uygun daha etkin,daha dinamik bir yönetim sistemine, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ihtiyaç var. Büyüyen Türkiye için, İstiklal için, İstikbal için, daha fazla refah için, daima millet kararımız EVET." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.