19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yaman, Elazığlılara konuk oldu

Kocaeli 05.04.2016 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yaman, Elazığlılara konuk oldu

Hafta sonunu Kocaeli’de ziyaretler yaparak geçiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın son durağı Kocaeli Elazığlılar Derneği oldu.

Derince’de bulunan Kocaeli Elazığlılar Derneğini ziyaret eden Vekil Yaman burada Kocaeli Elazığlılar Dernek Başkanı Aziz Demirci, dernek yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelerek ülke ve Kocaeli gündemine dair sohbet etti.  KOCAELİ’DE GÜZEL PROJELER HAYATA GEÇİYOR Kocaeli’de çok büyük hizmetlerin yapıldığını belirten AK Parti milletvekili Yaman; “Kocaeli’de Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere ilçe belediyelerimiz son dönemde çok güzel projelere imza atmaktadır. Kabuk değiştirmeye devam eden ve her geçen süre içerisinde yaşanılacak kentler içerisinde her zaman üst sıralarda yerini alan Kocaeli için önemli projelerimizde yapılmaya devam ediyor. Raylı sistemle çok ciddi bir ulaşım sorununu çözecek olan Kocaeli’de sosyal ve kültürel faaliyetlerin hız alması kentte ki dokuyu da değiştirmeye devam ediyor.”dedi. TAAHHTÜLERİMİZİN YÜZDE 85 ‘İNİ GERÇEKLEŞTİRDİK AK Parti hükümeti olarak ta çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Yaman, “Seçim beyannamesinde taahhüt etmiş olduklarımızın yüzde 85’ini bu 5 aylık süreçte bitirdik. Geri kalan yüzde 15’ini de Nisan ayında bitireceğiz. Yeni anayasa hariç diğer taahhütlerimizin tamamını 6 ayda bitirmiş olacağız. Yoğun bir şekilde yeni anayasa için çalışıyoruz. Onu da Haziran ayında belli bir aşamaya getireceğiz”dedi. BİRLİĞİMİZİ TÜM DÜNYAYA GÖSTERECEĞİZ Son dönemde yaşanan terör olaylarına da değinen Yaman “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Kardeşlik türkülerinin birlikte söylendiği, Türkü ile Kürdü ile Lazı ile bir bütün içerisinde yaşadığımız güzel vatanımızda güzel insanlarımız sayesinde bu beladan da kısa sürede kurtulacağımızı ve tüm dünyaya birliğimizi göstereceğimize inanıyorum.”dedi. 
Hafta sonunu Kocaeli’de ziyaretler yaparak geçiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın son durağı Kocaeli Elazığlılar Derneği oldu.
Derince’de bulunan Kocaeli Elazığlılar Derneğini ziyaret eden Vekil Yaman burada Kocaeli Elazığlılar Dernek Başkanı Aziz Demirci, dernek yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelerek ülke ve Kocaeli gündemine dair sohbet etti. 
KOCAELİ’DE GÜZEL PROJELER HAYATA GEÇİYOR
Kocaeli’de çok büyük hizmetlerin yapıldığını belirten AK Parti milletvekili Yaman; “Kocaeli’de Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere ilçe belediyelerimiz son dönemde çok güzel projelere imza atmaktadır. Kabuk değiştirmeye devam eden ve her geçen süre içerisinde yaşanılacak kentler içerisinde her zaman üst sıralarda yerini alan Kocaeli için önemli projelerimizde yapılmaya devam ediyor. Raylı sistemle çok ciddi bir ulaşım sorununu çözecek olan Kocaeli’de sosyal ve kültürel faaliyetlerin hız alması kentte ki dokuyu da değiştirmeye devam ediyor.”dedi.
TAAHHTÜLERİMİZİN YÜZDE 85 ‘İNİ GERÇEKLEŞTİRDİK
AK Parti hükümeti olarak ta çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Yaman, “Seçim beyannamesinde taahhüt etmiş olduklarımızın yüzde 85’ini bu 5 aylık süreçte bitirdik. Geri kalan yüzde 15’ini de Nisan ayında bitireceğiz. Yeni anayasa hariç diğer taahhütlerimizin tamamını 6 ayda bitirmiş olacağız. Yoğun bir şekilde yeni anayasa için çalışıyoruz. Onu da Haziran ayında belli bir aşamaya getireceğiz”dedi.
BİRLİĞİMİZİ TÜM DÜNYAYA GÖSTERECEĞİZ
Son dönemde yaşanan terör olaylarına da değinen Yaman “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Kardeşlik türkülerinin birlikte söylendiği, Türkü ile Kürdü ile Lazı ile bir bütün içerisinde yaşadığımız güzel vatanımızda güzel insanlarımız sayesinde bu beladan da kısa sürede kurtulacağımızı ve tüm dünyaya birliğimizi göstereceğimize inanıyorum.”dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.