19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YAMAN GEBZE’DE GENÇLERLE BULUŞTU

Gebze 21.05.2018 - 15:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

YAMAN GEBZE’DE GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Genç Kürsü Programı’nda Gebze’de gençlerle bir araya geldi Ak Parti Gebze Gençlik Kolları’nın düzenlediği programa Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayları ve gençler katıldılar. ‘SİYASETİN OKULU TEŞKİLATLARDIR’ Gençlik kollarının, parti teşkilatlarının okulu olduğunu hatırlatan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “AK Parti gibi milletin tertemiz vicdanında, milletin partisi olmayı hak etmiş bir teşkilatın en önemli unsurlarından birisi olduğunuz için sizleri kutluyorum. Teşkilat, siyasetin okuludur. Siyaset belli pozisyonlar karşısında tutum geliştirme işidir. Siyasetin öğrenilmesi gereken yer de teşkilatlardır. O yüzden gençlik kollarını siyaset okulu olarak görmelisiniz

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Genç Kürsü Programı’nda Gebze’de gençlerle bir araya geldi Ak Parti Gebze Gençlik Kolları’nın düzenlediği programa Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayları ve gençler katıldılar.


‘SİYASETİN OKULU TEŞKİLATLARDIR’
Gençlik kollarının, parti teşkilatlarının okulu olduğunu hatırlatan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “AK Parti gibi milletin tertemiz vicdanında, milletin partisi olmayı hak etmiş bir teşkilatın en önemli unsurlarından birisi olduğunuz için sizleri kutluyorum. Teşkilat, siyasetin okuludur. Siyaset belli pozisyonlar karşısında tutum geliştirme işidir. Siyasetin öğrenilmesi gereken yer de teşkilatlardır. O yüzden gençlik kollarını siyaset okulu olarak görmelisiniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.