Yaman, "Gelsin Beni Alağaşağı Etsin"

Gebze 04.04.2017 - 21:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yaman, "Gelsin Beni Alağaşağı Etsin"

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, konuk olduğu GENÇSİAD'da ilginç açıklamalarda bulundu.

Hükümet Sisteminin değişmesi ile 18 Yaşına seçilme hakkının tanınmasına ilişkin yapılan eleştirilerle ilgili açıklamalrda bulunan Vekil Yaman, "18 yaşındaki gençler bu ülkeyi yönetmeye talip olan belediye başkanlarını, vekilleri, Başbakanları, Cumhurbaşkanlarını, seçmeye aklı eriyor ama yönetmeye gelince daha çocuksun diniliyor. Böyle bir şey yok. Eline silah verip ülkeyi savundurduğumuz gençler bu ülkeyi de yönetecek kadar yeteneklidir. Bir gün Kocaeli'den 18 yaşında bir genç bana, 'Senin vekillik yaptığın yeter, sıra bende'derse, adaylık yarışında beni alaşağı ederse onun elini kaldırır seçimler boyunca onun için çalışırım. Bunun için söz veriyorum."dedi. Yaman,"Bu halk oylaması sadece bu ülkenin kaderini ilgilendirmiyor. Aynı zamanda dünyadaki tüm mazlumları ilgilendiriyor. Osmanlının son döneminde girdiğimiz gerileme ve duraklama döneminden hala çıkmamıza izin vermiyorlar. Bu duraklama döneminden çıkarsak mazlumlar içinde umut oluruz. Dünyadaki bazı güçler bunun için bizden korkuyor. Yüzyıllarca adaleti, mazlumu korduğumuz dönemlere tekrar gelmemizden çekiniyorlar. Buradan siz basın mensuplarına söylüyorum. Yapacağınız bu habere, "Yalınayaklıların umudu" yazın. 16 Nisan yalınayak gezen sömürülen, savaşa ve vatansızlığa itilen mazlum din kardeşlerimizin içinde bir dönüm noktası olacak."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, konuk olduğu GENÇSİAD'da ilginç açıklamalarda bulundu.

Hükümet Sisteminin değişmesi ile 18 Yaşına seçilme hakkının tanınmasına ilişkin yapılan eleştirilerle ilgili açıklamalrda bulunan Vekil Yaman, "18 yaşındaki gençler bu ülkeyi yönetmeye talip olan belediye başkanlarını, vekilleri, Başbakanları, Cumhurbaşkanlarını, seçmeye aklı eriyor ama yönetmeye gelince daha çocuksun diniliyor. Böyle bir şey yok. Eline silah verip ülkeyi savundurduğumuz gençler bu ülkeyi de yönetecek kadar yeteneklidir. Bir gün Kocaeli'den 18 yaşında bir genç bana, 'Senin vekillik yaptığın yeter, sıra bende'derse, adaylık yarışında beni alaşağı ederse onun elini kaldırır seçimler boyunca onun için çalışırım. Bunun için söz veriyorum."dedi. Yaman,"Bu halk oylaması sadece bu ülkenin kaderini ilgilendirmiyor. Aynı zamanda dünyadaki tüm mazlumları ilgilendiriyor. Osmanlının son döneminde girdiğimiz gerileme ve duraklama döneminden hala çıkmamıza izin vermiyorlar. Bu duraklama döneminden çıkarsak mazlumlar içinde umut oluruz. Dünyadaki bazı güçler bunun için bizden korkuyor. Yüzyıllarca adaleti, mazlumu korduğumuz dönemlere tekrar gelmemizden çekiniyorlar. Buradan siz basın mensuplarına söylüyorum. Yapacağınız bu habere, "Yalınayaklıların umudu" yazın. 16 Nisan yalınayak gezen sömürülen, savaşa ve vatansızlığa itilen mazlum din kardeşlerimizin içinde bir dönüm noktası olacak."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.